Laptop Uykudan Uyanmıyor!

artistbey

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumu uykuya yatırmak için fn tuşu ve f1 ' e basarak uyutuyorum. Uyandırmak için güç düğmesine bastığımda sanki bilgisayarı yeni açmışım gibi yeniden başlıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Genelde hep öyle olur bende de öyle oluyor. Hep sanki ilk açılıştaki gibi oluyor fakat normal olarak ekranı aşağıya indirip kapatırsan kaldığın yerden devam edebilirsin. Ben böyle yapıyorum. Pc ye bir zararı yok!! Millet kulaktan duyma laflar söylüyor.'' Yok sakın öyle yapma bozulur! '' falan filan. Eğer bozulsaydı notebook üreticileri bu özelliği notebooklara koymazdı. İyi akşamlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde hep öyle olur bende de öyle oluyor. Hep sanki ilk açılıştaki gibi oluyor fakat normal olarak ekranı aşağıya indirip kapatırsan kaldığın yerden devam edebilirsin. Ben böyle yapıyorum. Pc ye bir zararı yok!! Millet kulaktan duyma laflar söylüyor.'' Yok sakın öyle yapma bozulur! '' falan filan. Eğer bozulsaydı notebook üreticileri bu özelliği notebooklara koymazdı. İyi akşamlar..
Onu da denedim. Yine aynısı oluyor. Format attığımdan beri böyle. Zaten bilgisayarı hiç kapatmam. Güç düğmesine bastığım andan itibaren masaüstü geliyordu.

Donanımsal bir sorun mu yoksa bir ayar yüzünden mi böyledir?

Donanımsal değil bunu bilin . Ama format atmadan önce belki bilgisayar a özgü bir program vardı . Onu da silmiş olabilirsiniz. Yorum biraz geç oldu ama bir program önereyim driverleri yükler kurar eski olanları güncelleştirir. Programın adı '' Driver Booster '' bunu yükleyin internette sürümüne göre serial (Ürün Anahtarı) bulup uygulayın ve yüklenmesini bekleyin. Yüklenince kuracak ve bilgisayarı yeniden başlatmanızı isteyecek. Başlatın bakalım sorun çözülmüş mü. Eğer çözülmediyse bir kaç çözüm bulup size söyleriz. :)

Merhaba sorunu çözdün mü bilmiyorum ama bir de şöyle bir yöntem var denemek istersen yazayım:
1. Başlat menüsüne tıkla ve arama yerine ' Güç Seçenekleri' Yaz.
2.Orada güç seçenekleri var ben genellikle yüksek performans da kullanıyorum ama senin bileceğin iş biri seç sen yüksek performansı seç gine de.
3. Biri seçtikten sonra çık ve dene oluyor mu diye bir bak.
İYİ GÜNLER... :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı