Laptop Valorant oynarken 87 derece oluyor

fxtih

Hectopat
Sorum bu şekilde bu normal mi? İleride bir sorun açar mı?

Hiçbir sorun olmaz. Laptop işlemcileri yüksek ısılara dayanıklı üretilmiştir. Sıcaklık gayet normal. Turbo Boost açık mı bu arada?

Artı -1 Eksi
Hiçbir sorun olmaz. Laptop işlemcileri yüksek ısılara dayanıklı üretilmiştir. Sıcaklık gayet normal. Turbo Boost açık mı bu arada?

Hayır ayarları olabildiğince düşürdüm FPS'yi sabitledim V-Sync açtım ekran parlaklığını olabildiğince düşükte kullanıyorum.

Hayır ayarları olabildiğince düşürdüm FPS'yi sabitledim V-Sync açtım ekran parlaklığını olabildiğince düşükte kullanıyorum.

Tam laptop markası nedir? Çünkü ben Turbo Boost'u kapattığımda 150-200 FPS arası dolaşıyor ve sıcaklık da 65 civarı oluyor. Bir de laptopu ne zamandır temizlemiyorsunuz?

Animeci, bu kadar korkma ekran kartı için biraz yüksek ama işlemci sıcaklığı ne durumda?

Tam laptop markası nedir? Çünkü ben Turbo Boost'u kapattığımda 150-200 FPS arası dolaşıyor ve sıcaklık da 65 civarı oluyor. Bir de laptopu ne zamandır temizlemiyorsunuz?

Yaklaşık 4 yıl oldu alalı 4 yıldır temizlemiyorum temizlemeye kalkışırsam da bir sorun olursa falan korkarım ondan dokunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…