Sorum bu şekilde bu normal mi? İleride bir sorun açar mı?
Hayır. Hatta laptop için gayet iyi sıcaklıklar.
Hiçbir sorun olmaz. Laptop işlemcileri yüksek ısılara dayanıklı üretilmiştir. Sıcaklık gayet normal. Turbo Boost açık mı bu arada?
Hayır ayarları olabildiğince düşürdüm FPS'yi sabitledim V-Sync açtım ekran parlaklığını olabildiğince düşükte kullanıyorum.
Hayır ayarları olabildiğince düşürdüm FPS'yi sabitledim V-Sync açtım ekran parlaklığını olabildiğince düşükte kullanıyorum.
Tam laptop markası nedir? Çünkü ben Turbo Boost'u kapattığımda 150-200 FPS arası dolaşıyor ve sıcaklık da 65 civarı oluyor. Bir de laptopu ne zamandır temizlemiyorsunuz?
Laptopun markası nedir?Yaklaşık 4 yıl oldu alalı 4 yıldır temizlemiyorum temizlemeye kalkışırsam da bir sorun olursa falan korkarım ondan dokunmuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.