GkhanKlc
Hectopat
Bugün yeni sistemi aldım. Şu an elimde tek monitör var. Monitörüme DP'den masaüstü HDMI'dan ise laptopu bağladım. Arada laptopu çift ekran kullanmam gerekiyor. Sorunum ise ekran inputunu DP porta çektiğimde laptop ekranın gittiğini anlamıyor. Laptop ekranı hala 2. ekran var gibi çalışıyor. Açtığım pencereler uygulamaların çoğu ana ekran yani harici ekrana gidiyor ama harici ekran masaüstüne bağlı durumda. Bu şekilde kullanım neredeyse imkansız.
İnternette buna benzer yazılar çok nadir buldum herhalde pek bu şekilde kullanım sağlayan fazla insan yok. Tek sunulan çözüm fiziksel kwm switch olmuş. Ekran HDMI girişinden güç vermeye devam ettiği için laptop bunu input değişikliğini fark etmiyor sanırım. Bu durumla karşılaşıp bu duruma fiziksel bir çözüm dışında bir yol bulabilen varsa ya da herhangi bir fikri olan varsa yardımınız için teşekkür ederim.
İnternette buna benzer yazılar çok nadir buldum herhalde pek bu şekilde kullanım sağlayan fazla insan yok. Tek sunulan çözüm fiziksel kwm switch olmuş. Ekran HDMI girişinden güç vermeye devam ettiği için laptop bunu input değişikliğini fark etmiyor sanırım. Bu durumla karşılaşıp bu duruma fiziksel bir çözüm dışında bir yol bulabilen varsa ya da herhangi bir fikri olan varsa yardımınız için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: