Laptop veri temizleme

Axolty

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı bir tane bilgisayarcıya satacağım. Ondan önce içindeki Microsoft, Steam hesaplarımın oturumunu kapatıp, oyunları silmek istiyorum. Sizce yeterli bir çözüm mü, formata gerek var mı? Bilgisayarcı alacak olduğu için tamir edip tekrar satacak, bilgilerimin kalmasını istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle format atman gerek. Steam hesap bilgilerine vesaire erişebişeceğini düşünmüyorum ama bilgisayarda bulunan eski dosyalara silinse dahi erişim sağlayabilir.

HDD veya SSD neyse artık, çıkarıp kendiniz kullanın. Bilgisayarcıda disk mi yok, kendi takar bir tane.

Elinizde bilgisayar varsa orada ve/veya bir USB 3.0 disk kutusu ile harici disk olarak kullanabilirsiniz.

Kesinlikle format atman gerek. Steam hesap bilgilerine vesaire erişebişeceğini düşünmüyorum ama bilgisayarda bulunan eski dosyalara silinse dahi erişim sağlayabilir.
HDD veya SSD neyse artık, çıkarıp kendiniz kullanın. Bilgisayarcıda disk mi yok, kendi takar bir tane.

Elinizde bilgisayar varsa orada ve/veya bir USB 3.0 disk kutusu ile harici disk olarak kullanabilirsiniz.
Hocam şöyle bilgisayarın sağ açma tarafındaki menteşe çatlak, ben de arkasını açıp hdd çıkarmayı yapamam elimde de kalabilir. Şimdi gmailimi,hesaplarımı ve oyunları silip kaldırdım. Bilgisayarcı geldiğin de de format atmasını söyleyeceğim. Onun dışında ben de tam olarak format atmasını bilmiyorum. Zaten o da tamir edip satacağı için format atar diye düşünüyorum. Yani yapabileceğim bir şey var mı bunlar haricinde ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı