Laptop vidaları düşüyor

Collavino

Hectopat
Yer
Tekirdağ
İyi akşamlar. Benim laptopun vidaları sürekli düşüyor. Neden bir türlü anlamadım. Önce bir vida, sonra 2, sonra 3 derken tamire gitti. Vida takıldı ama yine vidalar düşüyor. 1 tane vidanın yuvası pert olmuş o kadar ama artık tüm vidalar dökülmeye başladı. Neden oluyor bilen yazabilir mi? Özellikle laptop masanın üstünde olmadığı zaman bunlar oluyor. Normalde olmaması lazım, eski bilgisayarımda hiç olmuyordu. Mesela 1 hafta boyunca hiç vida sıkmadım. 1 tane vida garanti düşecek ve küçücük vidayı kocaman odada aramak durumunda kalıyorum. Neden olduğunu bilen yazsın. Yuvalar neden tutmuyor?

Vida yuvası zarar görmüş (yalama olmuş tabiri uygun mu? Bilmiyorum)
Yanlış vida boyutu kullanılmasından kaynaklanabilir.
Fabrika hatalarından kaynaklanabilir.
Kullandığın yüzey bu duruma etkili olabilir.

İyi akşamlar. Benim laptopun vidaları sürekli düşüyor. Neden bir türlü anlamadım. Önce bir vida, sonra 2, sonra 3 derken tamire gitti. Vida takıldı ama yine vidalar düşüyor. 1 tane vidanın yuvası pert olmuş o kadar ama artık tüm vidalar dökülmeye başladı. Neden oluyor bilen yazabilir mi? Özellikle laptop masanın üstünde olmadığı zaman bunlar oluyor. Normalde olmaması lazım, eski bilgisayarımda hiç olmuyordu. Mesela 1 hafta boyunca hiç vida sıkmadım. 1 tane vida garanti düşecek ve küçücük vidayı kocaman odada aramak durumunda kalıyorum. Neden olduğunu bilen yazsın. Yuvalar neden tutmuyor?

Laptop ısınıyorsa vidalar gevşer hocam sıcaklıklarınızı yazar mısınız?

Laptop ısınıyorsa vidalar gevşer hocam sıcaklıklarınızı yazar mısınız?
Sıcaklığını ölçmedim ama ısınmıyor yani. Net hissedilir ısınma sadece oyun oynarken oluyor ki ben nadir oyun oynuyorum.

Vida yuvası zarar görmüş (yalama olmuş tabiri uygun mu? Bilmiyorum)
Yanlış vida boyutu kullanılmasından kaynaklanabilir.
Fabrika hatalarından kaynaklanabilir.
Kullandığın yüzey bu duruma etkili olabilir.
Hocam vidaların hepsinin aynı anda yalama olması çok gerçekçi gelmiyor. Vida boyutu da normal. Fabrika hatası mı bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı