Laptop vs iPad

Bütçe
12500

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar merhaba. Ben şimdi Huawei Matebook D15 veya iPad almayı düşünüyorum. Öğrenciyim not almak için ders çalışmak için kitap okumak için oyun oynamak için çizim yapmak için yazılım falan filan yapmak için iki şey arasında kaldım. Ben aşırı kararsızım. Simdi eğer iPad alırsam iPad 9 veya iPad 10 istiyorum. Ya da dizüstü bilgisayar alırsam kesinlikle kararımı değiştirmem Huawei Matebook D15 almayı düşünüyorum. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Matebook D15 kötü bir işlemciye sahip. Kararımı değiştirmem demişsin, bu yüzden ipad. Değiştirirsen bu gayet iyi:

Yoksa:

Öğrenciyim not almak için ders çalışmak için kitap okumak için
Bunlar için İpad önerebilirim.
oyun oynamak için çizim yapmak için yazılım
Burdan da çizim yapmak harici laptop öneririm.
Yani yazılım ve oyun için pek işlevsel olmayabilir İpad.
Üniversitede dersteyken güzel notlar alırsın, kitap okursun güzel ve rahat şekilde, pencil ile çok güzel çizimlerde yaparsın.

iPad, pencil, klavye.
Bencede çok kararsız kaldım ipad 10.nesil kalemini al bluetooth maus klavyede almayı düşündüm güzel taşıması da kolay olur ama oyun oynayacak yazılım yapacam dizüstü bilgisayarda mantıklı geliyor

oyun oynayacak yazılım yapacam
Hocam ne anlamda yazılım, oyunu bir nebze oynayabilirsiniz ipadle, bilgisayar kadar zevk vermez ama yine oynarsınız.
Yazılımda hangi konumdasınız, yeni mi başlayacaksınız ? Yeni başlayacaksanız hangi alandan gitmek istiyorsunuz ?

Senin bana attığın oyuncu bilgisayar tarzı ben birazda is bilgisayarı istiyorum arabamda huawei matebook var fan sesi fln yok hoşuma gitti ama kötü işlemci diyince kafama soru işareti bıraktın

Hocam bu konuda direkt olarak yapan birisi olarak konuşacağım, MacBook Air ve bir masaüstü bilgisayar sahibiydim, masaüstü bilgisayarımı giderken kardeşime verdim ve laptopu da satarak (eski modeldi) bir tane iPad ve yanında da Magic Keyboard muadili bir set alarak devam ettim hatta şuanda o şekilde yazıyorum.
Tek cihaz olarak düşündüğünüzde ilk başlarda özellikle içerik tüketirken (oyun oynamak, film izlemek ya da kitap okumak vs) gerçekten mükemmel oluyor hem pil hemde taşıma ve hafiflik açısından ancak biraz daha detaya inip kullanmaya başladığınızda (sunum hazırlarken, çıktı almak için vs USB’ye bir şey atarken ya da sadece Multitasking gibi yerlerde) gerçek manada yaptığınız işi sorguluyorsunuz ve pişmanlık duyuyorsunuz. Bu kararımdan pişman değilim satmak gibi bir fikrimde yok ancak şu an bilgisayarda almak için para biriktirmekteyim, size de önerim ikinci elden uygun fiyatlı bir iPad (veya başka tabletet olur ama çok hayat kolaylaştırıyor varlığı)+daha uygun bir bilgisayar olur. Tek seçenekse kesinlikle bilgisayar, heyecan aramayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…