Laptop vs masaüstü grafikleri

overkilled

Hectopat
Merhaba benim sıkıntım şu, yeni bir sistem aldım ancak bir dizüstü bilgisayarda orta ayarlarda oynadığımda görüntü gayet tatmin edici gelmesine rağmen aynı oyunu masaüstü bilgisayarda Ultra'ya aldığım zaman dizüstünün ortasına eşitmiş gibi geliyor. Böyle olması normal midir yoksa masaüstünde farklı ayarlar mı yapılması lazım dokuların vs güzel görünmesi için?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok doğru. Ekranın boyutu küçük olduğundan bazı detayları laptopta göremeyebilirsin. Laptopta oynadığın MSAA ayarları ile masaüstünde aynı ayarları açarsan aradaki detayı görebilirsin ve bu yüzden gözüne iyi gelmeyebilir.

Edit: MSAA'yı örnek olarak söyledim başka ayarlar ile de bazı detayları masaüstünde rahatlıkla farkedebilirsin ancak laptopta bunları fark etmen daha zor olacaktır.

İkisinin de çözünürlük ayarları aynıysa Laptop'un ekran boyutu daha küçük olduğu için daha güzel gözükür.

Laptop 17 inc masaüstü bilgisayarımda kullandığım 24 inc 144 Hz
Eğer sorun monitör büyüklüğündense rahatlayacağım gerçekten.
Laptop 17 inc masaüstü bilgisayarımda kullandığım 24 inc 144 Hz
Eğer sorun monitör büyüklüğündense rahatlayacağım gerçekten.
Monitör büyğk olduğundandır o zaman teşekkür ederim

Nedeni ya monitör büyüklüğü ya da ekran kalitesi. Laptop ekranı renkleri daha canlı veriyorsa o yüzden öyle geliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…