Laptop vs masaüstü

RubyBear1448

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba birisi bana laptopla masaüstünün farkını söyleyebilir mi? Taşınabilmesi dışında hız gibi şeyler.

İkisi de bilgisayar ama farklı kulvarlar. Dizüstü bilgisayarları genelde bilgisayarı taşıması gereken kişiler kullanıyor. Masaüstü bilgisayarları ise taşıma gibi bir derdi olmayan insanlar.

He aynen seni zeki ünüversite öğrencisi koca kasayı sırtında taşısın.

@Arkul arkadaşımızı raporlayabilir miyiz hakaretten​

Hocam adam dalga geçmek için demiş (!) o anlamda bu işaret.
Öyle diyen akıllılar var ya laptop alma PC topla.
İkisi de bilgisayar ama farklı kulvarlar. Dizüstü bilgisayarları genelde bilgisayarı taşıması gereken kişiler kullanıyor. Masaüstü bilgisayarları ise taşıma gibi bir derdi olmayan insanlar.

Akılsız arkadaşım önce bir soruyu oku.

Hocam adam dalga geçmek için demiş (!) o anlamda bu işaret.
Öyle diyen akıllılar var ya laptop alma PC topla.

Akılsız arkadaşım önce bir soruyu oku.

Anladım sanki de. Biraz daha açar mısın? Ne demek istediğini anlayamadım.

Anladım sankide biraz daha açar mısın ne demek istediğini anlayamadım.

(!) Bu işaret kesin olmayan bir bilgi için kullanılır yani kabaca dalga geçmek için
Laptop alan maldır diyen arkadaşlar var ya bu bilginin kesin olmadığını göstermek için demiş yani bu arkadaş laptop alan maldır demiyor.

Laptop masaüstüne göre daha sıcak çalışır bu da performans düşüklüğünr yol açar.Her ne kadar laptoplarda eskisi gibi M serisi ekran kartlarına rastlamasakta,Aynı ekran kartının masaüstünde vereceği performans laptopdan daha iyidir.

Bir de masaüstü daha ekonomiktir. Parçaları ucuzdur ve daha uzun ömürlüdür.Misal bilgisayar topladınız,işlemciniz ve anakartınızdan memnusunuz ama ekran kartınızın performansını beğenmiyorsunuz,sadece ekran kartını değiştirerek yolunuza devam edebilirsiniz,laptopta böyle bir şey yok(Aslında var da astarı yüzünden pahalıya geliyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…