Laptop vs masaüstü

tuncelx

Centipat
Çok fazla kablo istemiyorum ama masaüstü aklımda kaldı laptopla ise arkadaşlarıma gider FIFA, PES falan oynarız kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla kablo istemiyorum ama masaüstü aklımda kaldı laptopla ise arkadaşlarıma gider FIFA, PES falan oynarız kararsız kaldım.
Masaüstü alırsan ileride upgrade edebilirsin ve gittiğin yerlere taşıyamazsın. Laptop alırsan upgrade yerine en baştan çok iyi bir ürün alman gerekir ve istediğin her yere taşırsın. Karar tamamen sana bağlı dostum.

İlk önerim masaüstüdür. Fakat cihazda taşınabilirlik istiyorsanız laptop.

Arkadaşınla evden de oynayabilirsin. Ya da ikiniz aynı evde aynı masaüstü cihaza kol bağlar oynarsınız. En kötü internet kafeye gider, orada oynarsınız.
Laptop'a gerçekten ihtiyacı olan biri gibi durmuyorsun. Daha uygun fiyata aynı performanslı masaüstü alabilirsin. Tavsiyem masaüstüdür. Kabloları çok dert ediyorsan kablosuz klavye/fare kullanırsın. Geri kalanlar senden uzakta duruyor zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı