Laptop vs Masaüstü

5000 TL sistem topla 3 bin TL'ye orta sınıf bir laptop al bak keyfine.

5000 TL sistemde 1200-1300 TL monitör olsa bana 3700 TL civarı bir miktar kalıyor monitöre önem verdiğim için 1300 TL diyorum ve o fiyata rahatça oyun oynatabilecek bir sistem bulamam herhalde ikinci el hariç. Ayrıca 3000 TL'ye olan bir laptoptan oyun konusunda ne beklenir ki?
Şöyle söyleyeyim laptopta 16 GB ra i5 10300 h ve 1650 Tİ olacak . Masaüstünde ise ryzen 5 3600 ve rx 5600 xt 16 Gb ram olacak . Bu iki sistem arasındaki performans farkı ne kadar olur ? Laptopun taşınabilme rahatlığı önemsiz kalır mı yani ?

Dostum haklısın monitörü hiç hesap etmedim.

eğer tatil uzun sürecekse kasayı da götür ne olacak ki? Masaüstü donanımsal olarak tabii ki de daha iyidir.

eğer tatil uzun sürecekse kasayı da götür ne olacak ki? Masaüstü donanımsal olarak tabii ki de daha iyidir.

Çok uzun sürmeyecek ama sadece tatil olarak bakmamak gerek bence rahatça taşıma olayı güzel bir + benim bilmediğim yer aslında şu bu laptopda her oyunu yüksek ayarlarda rahatça oynayabilir miyim ?

Eğer seyehat ediyorsanız laptop, etmiyorsanız masaüstü.

Çok uzun sürmeyecek ama sadece tatil olarak bakmamak gerek bence rahatça taşıma olayı güzel bir + benim bilmediğim yer aslında şu bu laptopda her oyunu yüksek ayarlarda rahatça oynayabilir miyim ?
Oynayabilirsin modeline özelliklerine bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…