İNTEL'ci DEDE
Hectopat
Sihirbazdan toplaSistem hazır toplanmış sistem işlemci ve ekran kartı sadece yükseltilebiliyor .Ayrıca ryzen 5 3600 ve rx 5600 xt nin dengeli olduğunu düşünüyorum.
Yada parça parça al
Sihirbazdan toplaSistem hazır toplanmış sistem işlemci ve ekran kartı sadece yükseltilebiliyor .Ayrıca ryzen 5 3600 ve rx 5600 xt nin dengeli olduğunu düşünüyorum.
Merhaba bende 1660 Ti mobil ekran kartı var ama GTA 5'te 40 FPS civarı alıyorum neden acaba.
7 Bin TL ile 3600/2060S bile toplanır.
Evet, DA'nın sistemi de fiyatı için güzel, SSD değişip tercih edilebilir. Sağlık sorunu yaşayanlar olmuştu çünkü.Sistem hazır toplanmış sistem işlemci ve ekran kartı sadece yükseltilebiliyor. Ayrıca Ryzen 5 3600 ve RX 5600 XT'nin dengeli olduğunu düşünüyorum.
Laptop gereksiz.
Evet efendim masaüstlerimizi de iş toplantısına götürelim oldu olacak.
Ama adam 8 bin TL'ye oyun laptopu almak istiyor ben buna gereksiz dedim.
Merhaba bende 1660 Ti mobil ekran kartı var ama GTA 5'te 40 FPS civarı alıyorum neden acaba.
[/QUOTE
tabikide alırsın çünkü bütün bilgisayarla öyle mesala bende 1080 ti var bende o civarlarda alıyom
O konuda haklısın orta sınıf bir laptop bile yeterli bazı oyunları oynamak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.