abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 3 Mayıs 2021 #11 szoboszlaii dedi: Merhaba forum üyeleri, kararsız kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem kaliteli ise tercih edilebilir laptop seyahat edilecekse alınabilir hiçbiri mantıksız değil ama ben kendim toplamayı sevdiğim için toplama derim.
szoboszlaii dedi: Merhaba forum üyeleri, kararsız kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem kaliteli ise tercih edilebilir laptop seyahat edilecekse alınabilir hiçbiri mantıksız değil ama ben kendim toplamayı sevdiğim için toplama derim.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 3 Mayıs 2021 #12 celal9383 dedi: Hocam sizin oyunda bulanıklık gibi bir sorununuz vardı hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Evet, neden sordunuz?
celal9383 dedi: Hocam sizin oyunda bulanıklık gibi bir sorununuz vardı hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Evet, neden sordunuz?
celal9383 Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #13 PanzerTR dedi: Sürprizbozan evet, neden sordunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var çünkü sadece 1 oyunda var hocam siz bana yazın burada konuşmayalım.
PanzerTR dedi: Sürprizbozan evet, neden sordunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var çünkü sadece 1 oyunda var hocam siz bana yazın burada konuşmayalım.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 3 Mayıs 2021 #14 celal9383 dedi: Bende de aynı sorun var çünkü sadece 1 oyunda var hocam siz bana yazın burada konuşmayalım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Konu açabilirsiniz.
celal9383 dedi: Bende de aynı sorun var çünkü sadece 1 oyunda var hocam siz bana yazın burada konuşmayalım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Konu açabilirsiniz.
celal9383 Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #15 PanzerTR dedi: Sürprizbozan konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz açmışsınız zaten Ultra'ya çekip oynuyorum daha iyi oluyor.
PanzerTR dedi: Sürprizbozan konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz açmışsınız zaten Ultra'ya çekip oynuyorum daha iyi oluyor.