W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 11 Temmuz 2023 #1 Yeni Laptop aldım ve Windows 11 kurdum ama Wi-Fi simgesi gözükmüyor, açamıyorum da. Sebebi nedir? Dosya Ekleri IMG_20230711_162746.jpg 123,9 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023
Çözüm ismimberkay 11 Temmuz 2023 Bunu kurmayı dener misiniz? PCI\VEN_14C3&DEV_0616&SUBSYS_E0CF105B https://dl.driverpack.io/driverpacks/repack/WLAN-WiFi/MediaTek/FORCED/10x64/7921_23.032.2.0558/MediaTek-FORCED-10x64-7921_23.032.2.0558-drp.zip Rehber: Setup Dosyası Olmayan Sürücüleri Yükleme İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceÄinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma iÅlemi birbirinin www.technopat.net
Bunu kurmayı dener misiniz? PCI\VEN_14C3&DEV_0616&SUBSYS_E0CF105B https://dl.driverpack.io/driverpacks/repack/WLAN-WiFi/MediaTek/FORCED/10x64/7921_23.032.2.0558/MediaTek-FORCED-10x64-7921_23.032.2.0558-drp.zip Rehber: Setup Dosyası Olmayan Sürücüleri Yükleme İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceÄinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma iÅlemi birbirinin www.technopat.net
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 Driverlar yüklenmemiş biraz bekle Windows kendisi arkada yüklüyor olabilir ya da kablo bağlayıp driverları indireceksin. Artı 0 Eksi
Driverlar yüklenmemiş biraz bekle Windows kendisi arkada yüklüyor olabilir ya da kablo bağlayıp driverları indireceksin.
KS KS W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 11 Temmuz 2023 #3 Deutschtay dedi: Driverlar yüklenmemiş biraz bekle Windows kendisi arkada yüklüyor olabilir ya da kablo bağlayıp driverları indireceksin. Genişletmek için tıkla... Kablo yok tatildeyim. Baştan format atmayı düşünüyorum işe yarar mı? Artı 0 Eksi
Deutschtay dedi: Driverlar yüklenmemiş biraz bekle Windows kendisi arkada yüklüyor olabilir ya da kablo bağlayıp driverları indireceksin. Genişletmek için tıkla... Kablo yok tatildeyim. Baştan format atmayı düşünüyorum işe yarar mı?
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 Wallywestrt dedi: Kablo yok tatildeyim. Baştan format atmayı düşünüyorum işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Başladığın yere geri dönersin bir şey değişmez. Kapat aç bilgisayarı driverlar gelir belki pek sanmıyorum ama dene. Artı 0 Eksi
Wallywestrt dedi: Kablo yok tatildeyim. Baştan format atmayı düşünüyorum işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Başladığın yere geri dönersin bir şey değişmez. Kapat aç bilgisayarı driverlar gelir belki pek sanmıyorum ama dene.
KS KS W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 11 Temmuz 2023 #5 Deutschtay dedi: Başladığın yere geri dönersin bir şey değişmez. Kapat aç bilgisayarı driverlar gelir belki pek sanmıyorum ama dene. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu olmadan düzeltme ihtimalim yok mu? 15 gün daha tatildeyim çünkü Artı 0 Eksi
Deutschtay dedi: Başladığın yere geri dönersin bir şey değişmez. Kapat aç bilgisayarı driverlar gelir belki pek sanmıyorum ama dene. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu olmadan düzeltme ihtimalim yok mu? 15 gün daha tatildeyim çünkü
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 11 Temmuz 2023 #6 Telefonunuzu USB ile bilgisayara bağlayıp mobil verinizi paylaşmayı dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Telefonunuzu USB ile bilgisayara bağlayıp mobil verinizi paylaşmayı dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 11 Temmuz 2023 #7 Yaptım b ismimberkay dedi: Telefonunuzu USB ile bilgisayara bağlayıp mobil verinizi paylaşmayı dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım baştan kurdum hatta ama hala böyle gözüküyor Dosya Ekleri IMG_20230711_170447.jpg 120,9 KB · Görüntüleme: 52 IMG_20230711_170442.jpg 108,5 KB · Görüntüleme: 61 Artı 0 Eksi
Yaptım b ismimberkay dedi: Telefonunuzu USB ile bilgisayara bağlayıp mobil verinizi paylaşmayı dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım baştan kurdum hatta ama hala böyle gözüküyor
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 11 Temmuz 2023 #8 Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcıları sekmesini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 11 Temmuz 2023 #9 ismimberkay dedi: Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcıları sekmesini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii Dosya Ekleri IMG_20230711_170732.jpg 182,7 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
ismimberkay dedi: Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcıları sekmesini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 11 Temmuz 2023 #10 Gördüğünüz üzere ünlemler var. Ağ denetleyecisinin donanım kimliğini paylaşabilir misiniz? Cihazın Donanım Kimliği Nasıl Öğrenilir? Ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayın ve “Aygıt Yöneticisi”ni seçin. İstediğiniz Cihaza çift tıklayın > Ayrıntılar > Özellik > Donanım kimlikleri seçtiğinizde cihazın donanım kimliklerini görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Gördüğünüz üzere ünlemler var. Ağ denetleyecisinin donanım kimliğini paylaşabilir misiniz? Cihazın Donanım Kimliği Nasıl Öğrenilir? Ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayın ve “Aygıt Yöneticisi”ni seçin. İstediğiniz Cihaza çift tıklayın > Ayrıntılar > Özellik > Donanım kimlikleri seçtiğinizde cihazın donanım kimliklerini görebilirsiniz.