Kopferssyu

Hectopat
Daha fazla  
İnternet sağlayıcımızı Netspeed'den Kablonet'e geçirdiğimizde bize bir modem verdiler ondan sonra Monster Tulpar T5 v17.1 model laptopum modemi görmemeye başladı. Ara sıra modemi gördüğünde de şifreyi doğru girmeme rağmen bu ağa bağlanılamıyor yazıyordu. Sonra mobil verime bağlamak istediğimde de aynı uyarıyı aldım. Bir önceki modemde ara sıra kopmalar olsa da sorunsuz bağlanabiliyordum. Şimdiden teşekkür ederim.

İnternet sağlayıcımızı Netspeed'den Kablonet'e geçirdiğimizde bize bir modem verdiler ondan sonra Monster Tulpar T5 v17.1 model laptopum modemi görmemeye başladı. Ara sıra modemi gördüğünde de şifreyi doğru girmeme rağmen bu ağa bağlanılamıyor yazıyordu. Sonra mobil verime bağlamak istediğimde de aynı uyarıyı aldım. Bir önceki modemde ara sıra kopmalar olsa da sorunsuz bağlanabiliyordum. Şimdiden teşekkür ederim.

Laptopun driverini kaldırıp yeniden yükleyin. Modemdeki 2.4 ve 5 GHz yayın yapan ağların isimlerini farklı yapıp deneyin.

Başka herhangi bir ağı görüyorsa modemi görmüyorsa ağ adını değiştirip deneyin ama başka bir ağı görmüyorsa adaptör bozulmuş olabilir.

Arada sırada birkaç modem ismi gözüküyor nadiren de olsa bizim modem ismi de gözüküyor. Bizim modeme bağlanmaya çalışırken de bu ağa bağlanılamıyor yazıyor. Adaptörde sorun var diyebilir miyiz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı