Laptop Wi-Fi görmüyor

Complete Internet Repair programı var telefondan veya başka bir cihazdan indirip bu cihaza atın programı çalıştırın. Pek çok ayarı sıfırlayarak sorununuza çözüm olacağını düşünüyorum

1737408355291.png

Laptopu yeniden başlattı bu arada.
Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcıları kısmını tekrar atın.

Complete Internet Repair programı var telefondan veya başka bir cihazdan indirip bu cihaza atın programı çalıştırın. Pek çok ayarı sıfırlayarak sorununuza çözüm olacağını düşünüyorum
Telefondan nasıl atabilirim?

Hocam bu pc kardeşimin ben kendi laptobuma nasıl indireceğim bunu?

Hocam bu PC kardeşimin ben kendi laptopuma nasıl indireceğim bunu?

Telefon Android ise Wi-Fi sürücüsünü telefona indir, sonra telefonu kablo ile laptopa bağlayıp Wi-Fi sürücüsünü masaüstüne at. Ardından Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp Wi-Fi sürücüsünü kurmayı deneyin.

Tamamdır hocam yapıp yeniden rapor vereceğim.
Telefon Android ise Wi-Fi sürücüsünü telefona indir, sonra telefonu kablo ile laptopa bağlayıp Wi-Fi sürücüsünü masaüstüne at. Ardından Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp Wi-Fi sürücüsünü kurmayı deneyin.

1737409599260.png

Buna karşın ne yapmam gerek?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı