BzkrtKağan
Hectopat
Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar. Asus KJ serisi laptop'ım var yaklaşık 4 yıllık. En son format attıktan sonra iyice kendine gelmişti ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Laptop'ta hem Intel HD graphics ekran kartı hem de Nvidia Ekran kartı var. Laptop'u birkaç gün önce Skyrim, CS:GO oynarken hiçbir şekilde kasma yoktu ve normaldi. En son laptop'u açtığımda neredeyse Chrome'da gezemiyordum bile. Dizi izlerken 8. dakikada dondu ve o an kafayı yedim. Bilgisayarı her türlü virüsten temizledim ve Yerel Disk C'yi boşalttım. Fabrika ayarlarına döndürdüm neredeyse. Artık Chrome'da kasma olmasa da oyunlarda FPS aşırı düşük. Oynanmıyor. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı.
Nvidia Denetim Masası'na girip her ayarı en ayrıntısına kadar bütün oyunlarda yaptım yine de değişmedi. Oyunların Nvidia ekran kartı ile çalıştığından emin değilim her ne kadar Nvidia Denetim Masası'ndan ayarları yapsam da.
Skyrim'i açıp ayarlara girince INTEL ekran kartının aktif olduğu gözüküyor. Galiba oyunlardaki sorun bundan. Bunu nasıl kullanım dışı bırakıp Nvidia ya çevirebilirim? Lütfen yardımcı olun.

Cevaplar ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sağolun.

Nvidia Denetim Masası'na girip her ayarı en ayrıntısına kadar bütün oyunlarda yaptım yine de değişmedi. Oyunların Nvidia ekran kartı ile çalıştığından emin değilim her ne kadar Nvidia Denetim Masası'ndan ayarları yapsam da.
Skyrim'i açıp ayarlara girince INTEL ekran kartının aktif olduğu gözüküyor. Galiba oyunlardaki sorun bundan. Bunu nasıl kullanım dışı bırakıp Nvidia ya çevirebilirim? Lütfen yardımcı olun.
Cevaplar ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sağolun.

Son düzenleyen: Moderatör: