Çözüldü Laptop yeni takılan SSD'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemkayall

Hectopat
HP laptop için SSD aldım. Format atmak için SSD'yi HDD yerine taktım ama BIOS SSD'yi̇ görmedi.

Evet pardon doğru söylüyorsunuz M2 SSD geldi aklıma nedense. Bios menüsünden fotoğraf atma şansınız var mı?
Daha önce kullandığım hdd ye format attım ama şimdi yine aynı işlemlerle format atmak için ssd yi takıp usb den format atmak isterken bu şekilde hata veriyor

Dosya Ekleri

• 16482388396331672060386608803040.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 1.245
Daha önce kullandığım hdd ye format attım ama şimdi yine aynı işlemlerle format atmak için ssd yi takıp usb den format atmak isterken bu şekilde hata veriyor
Bi' aralar aynı hatayı ben de alıyordum sorunun sebenini ararken SATA kablosundaki kopukluğu gördüm. Kabloyu kontrol eder misin?

Bi' aralar aynı hatayı ben de alıyordum sorunun sebenini ararken SATA kablosundaki kopukluğu gördüm. Kabloyu kontrol eder misin?

Yaklaşık 6 yıldır kullandığım laptopta bir kaç kez hdd yi çıkarıp taktım, format attım hiç bi şekilde hard diski görmeme durumu olmadı. Şimdi Yeni SSD takınca format menüsünde görünmüyor ssd yani kablodan zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…