Hayır direkt hdd yi çıkarıp ssd yi taktımSSD'yi HDD yerine dönüştürücü araç kullanarak mı taktınız?
Girişleri aynı diye biliyorumSSD'yi HDD yerine dönüştürücü araç kullanarak mı taktınız?
Evet pardon doğru söylüyorsunuz M2 SSD geldi aklıma nedense. Bios menüsünden fotoğraf atma şansınız var mı?Hayır direkt hdd yi çıkarıp ssd yi taktım
Girişleri aynı diye biliyorum
Daha önce kullandığım hdd ye format attım ama şimdi yine aynı işlemlerle format atmak için ssd yi takıp usb den format atmak isterken bu şekilde hata veriyorEvet pardon doğru söylüyorsunuz M2 SSD geldi aklıma nedense. Bios menüsünden fotoğraf atma şansınız var mı?
Bi' aralar aynı hatayı ben de alıyordum sorunun sebenini ararken SATA kablosundaki kopukluğu gördüm. Kabloyu kontrol eder misin?Daha önce kullandığım hdd ye format attım ama şimdi yine aynı işlemlerle format atmak için ssd yi takıp usb den format atmak isterken bu şekilde hata veriyor
3F0 hatasını internette aratıp çözümleri denediniz mi? Bir çok video var.Daha önce kullandığım hdd ye format attım ama şimdi yine aynı işlemlerle format atmak için ssd yi takıp usb den format atmak isterken bu şekilde hata veriyor
Bi' aralar aynı hatayı ben de alıyordum sorunun sebenini ararken SATA kablosundaki kopukluğu gördüm. Kabloyu kontrol eder misin?
Biosu sıfırlamak gerek mi? Bilgim yokBIOS'u sıfırlandın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.