Laptop yeniden başlatılırken donup kaldı

eymentosun

Decapat
Daha fazla  
FC 24 oynuyordum. Oyun hata verdi kapandı. Sonra bilgisayarı yeniden başlatayım dedim siyah ekranda kaldı. Fotoğraf ekte. Bilgisayarın ışıkları yanıyor.

Laptopun RGB klavye ışıkları da yanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0070.jpeg
    IMG_0070.jpeg
    132 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı sürücüsünde bir uyumsuzluk varsa siyah ekranla karşılaşılabilir. Güvenli modda açıp ekran kartı sürücülerini güncelleyebilirsin. Donanım kaynaklı olabilir sen yine de bir bilgisayarcıya götür o yapsın.

Hocam bilgisayarı açarken Shift tuşuna basılı tutarak güç tuşuna bas. Ya da 3 defa aç kapat yap. (güç düğmesi ile.)
Eğer “otomatik onarım” ekranı gelirse, “gelişmiş seçenekler” başlangıç onarma” gibi şeyleri deneyebilirsin.

Windows 11 mi kullanıyorsunuz?
Evet.

Hocam ekran kartı sürücüsünde bir uyumsuzluk varsa siyah ekranla karşılaşılabilir. Güvenli modda açıp ekran kartı sürücülerini güncelleyebilirsin. Donanım kaynaklı olabilir sen yine de bir bilgisayarcıya götür o yapsın.
Hocam mavi ekran hatası verdiği dönemde de takılı kalıyordu. Cihazı güçten çekiyorum şarjı bitip kapanana kadar maalesef bekliyorum. Sonra açıyorum kullanmaya devam ediyorum. Bu hatada da aynısını yaptım.

Hocam bilgisayarı açarken Shift tuşuna basılı tutarak güç tuşuna bas. Ya da 3 defa aç kapat yap. (güç düğmesi ile.)
Eğer “otomatik onarım” ekranı gelirse, “gelişmiş seçenekler” başlangıç onarma” gibi şeyleri deneyebilirsin.

Hocam ben bilgisayarı aşağıdaki gibi açtıktan sonra bellek taraması yaptım sorun çıkmadı. Hatayı vermeden önce oyundan da bu hatayı verdi.

Bu yöntemi yapayımı şu an sorun yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-05 100233.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-05 100233.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı