Laptop yere düştü

PolterGeist

Hectopat
Merhaba. Laptopu üstü hali ile kapli olan mermere düşürdüm. Yaklasik 15Cm'den düştü ve arkadaki fan egzozunun kasası çatladı ve içindeki izgaralardan 4 tanesi yamuldu fan çıkışında sorun yok. Havayi normal şekilde atıyor. Oyuna girdim bir sıkıntı çıkmadı hala aynı FPS hatta biraz artmış gibi sadece. PC acılma suresi aynı. Bir sıkıntı cıkarır mı?

IMG_20230718_222705.jpg

IMG_20230718_222717.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Laptopu üstü hali ile kapli olan mermere düşürdüm. Yaklasik 15Cm'den düştü ve arkadaki fan egzozunun kasası çatladı ve içindeki izgaralardan 4 tanesi yamuldu fan çıkışında sorun yok. Havayi normal şekilde atıyor. Oyuna girdim bir sıkıntı çıkmadı hala aynı FPS hatta biraz artmış gibi sadece. PC acılma suresi aynı. Bir sıkıntı cıkarır mı?

Eki Görüntüle 1867485

Eki Görüntüle 1867484
FPS artmış gibi nasıl oluyor? Bende laptopumu 4.kattan aşağı atıyorum o halde.

Eki Görüntüle 1867485

Eki Görüntüle 1867484
Hocam kısa vadede problem yapmayabilir ancak uzun vadede daha ekstra açılmalar veya modele bağlı farklı tarzda sorun yaşayabilirsin. Bana kalırsa servise götürmende fayda var en azından imkanın varsa düzelttirebilirsen iyi olur. Başka bir laptopta bu şekilde düşürmüştüm 1 yıl sonra falan daha da açıldı ve model artık üretilmediği için yaptıramadım öyle kaldı.

Eki Görüntüle 1867485

Eki Görüntüle 1867484

Benim 2012 Acer laptop 1 metreden düşmüştü sadece CD kapağı çıkmıştı onuda geri takmıştım onun haricinde hiçbir şey olmamıştı :D Performansda bir sıkıntı yoksa kullanmaya devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı