Laptop yüksek CPU, GPU, RAM kullanıyor ve kasıyor

FrostyDP

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımın laptop bir anda durduk yere kasmaya başladı ve kendisi hiçbir indirme silme yapmıyor çünkü bilmiyor. Kontrol ettim sistemde hiçbir şey yok Malwarebytes ile tarattım bir şey yok. Temizlik yaptırdım PC içi, PC dışı yine değişen bir şey yok. Örneğin bilgisayar açılınca ilk başta bir şey yok Spotify açıyor bir anda SSD disk kullanım %90, RAM %100, işlemci %80 falan oluyor ve belli kullanan uygulama Windows Gezgini. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@rofl hocam haklısınız format büyük ihtimalle bu sorunu çözecektir ama format atmadan önce denemek gereken her şey denenmeli. Format son çare olmalı. Arkadaş birkaç yol denemiş işe yaramamış, bizden de fikir istemiş.
Şimdi sen MalwareBytes harici tüm antivirüsleri de önersen, vereceği tepki benim aklıma gelmişti zaten olacaktır. MalwareBytes harici her şeyi deneyebilir.

Şimdi sen Malwarebytes harici tüm antivirüsleri de önersen, vereceği tepki benim aklıma gelmişti zaten olacaktır. Malwarebytes harici her şeyi deneyebilir.

Bu zamana kadar edindiğim deneyimlere göre Malwarebytes ve Avira'dan daha kurtarıcı olan antivirüs ben şahsen göremedim.

Bu zamana kadar edindiğim deneyimlere göre Malwarebytes ve Avira'dan daha kurtarıcı olan antivirüs ben şahsen göremedim.
Bir de Kaspersky deneyin bence. Yaşadığınız durum biraz garip, büyük ihtimalle virüstür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı