Laptop yükseltme önerisi

• Konuyu başlatan 372121
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.079
Elinizde nicel ölçümler olmadan bunu bilemezsiniz. Ben iki ay önce, HDD'den alanının en iyilerinden biri olan Samsung 860 EVO (SATA)'ya geçtim. Hiçbir oyunda FPS'im artmadı. Cities Skylines ve GTA V'in açılma süresini ise bariz şekilde düşürdü.
Peki 10 FPS ihtiyacım var. Bana hani bir çözüm ne önerirsin kardeş? Zaten oyunun ayarları en düşükte.

Hem SSD hem de RAM yükseltmiş birisi olarak tavsiyem,
Öncelikle RAM arttırın,
Ferah kullanım için;
16 GB RAM.
Extrem ihtiyaçlar için 32 GB RAM,
Ben şu an 16 GB RAM ile sanal belleği kapatarak kullanıyorum bir sıkıntım olmadı.
SSD'yi sonra düşünün.

Sanal bellek kapatınca ne oluyor? FPS mi artıyor?

Peki 10 FPS ihtiyacım var. Bana hani bir çözüm ne önerirsin kardeş? Zaten oyunun ayarları en düşükte.

Sanal bellek kapatınca ne oluyor? FPS mi artıyor?
FPS'i etkileyen en önemli faktörler işlemci ve ekran kartıdır. RAM'in de etkisi olmakla birlikte, işlemci ve ekran kartı ikilisi kadar etkisi olmaz. Bunları yükseltmeniz gerekiyor. Laptoplarda pek mümkün olan bir işlem değil.

Bak güzel kardeşim; millete karşı olan tavrını biraz düzeltmelisin. Adam gibi cevap almak istiyorsan tavırlarını düzenle.

RAM yükseltmesi hızlı bir bilgisayar için şart. 16 GB RAM yaparsan sıkıntı çekmezsin. M2 SSD slotu varsa Samsung 980 PRO SSD takabilirsin. Gerçekten kaliteli bir SSD.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı