Laptopa 1 TB'lik Seagate harici hard disk bağlanır mı?

darkknight129

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Seagate
Merhaba elimde 1 TB'lik Seagate hard disk var. Laptopa bağlayıp kullanmak istiyorum. Nasıl bağlayabilirim veya oyun falan kurarken sıkıntı olur mu?

Merhaba elimde 1 TB'lik Seagate hard disk var. Laptopa bağlayıp kullanmak istiyorum. Nasıl bağlayabilirim veya oyun falan kurarken sıkıntı olur mu?

Ben hard disk kutusuna RDR2 GTA 5 The Crew2 gibi birçok oyun yükledim ve şunu belirteyim arada sırada FPS dropu yiyebiliyorsun (nadiren) ve normal SSD'ye göre daha yavaş açılır oyunlar (yükleme ekranı vesaire) ve FPS'in normalden 1 FPS 2 FPS daha düşük olur bence HDD takmak gayet mantıklı ve bütçe dostu.

Ben hard disk kutusuna RDR2 GTA 5 The Crew2 gibi birçok oyun yükledim ve şunu belirteyim arada sırada FPS dropu yiyebiliyorsun (nadiren) ve normal SSD'ye göre daha yavaş açılır oyunlar (yükleme ekranı vesaire) ve FPS'in normalden 1 FPS 2 FPS daha düşük olur bence HDD takmak gayet mantıklı ve bütçe dostu.
Teşekkür ederim kutunun linkivarsa atabilirmisiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20250105_124713.jpg
    IMG_20250105_124713.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 24
Peki sizde bu kablo var mı?
1736070526467.png

1736070549163.png

Çünkü o şey kutu sayılmaz diye biliyorum. Kutu dediğin fotoğraftaki gibi harici giriş yeri olur. Bence bu linkteki kutuyu kabloyla birlikte alın ve kullanın sizin için daha sağlıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı