Bunları zaten bilmen güzel fakat kendi donanımının kısıtlarına veya sorunlarına göre bizim arkadaşa yardımcı olma ve bilgilendirme çabamızı farazi konuşmak, yanlış yönlendirmek gibi ifadeler ile dile getirmen yanlış. HDMI ve Display Port versiyonlarıo birer standart göstergesidir ve bu standartları karşılayamayan üretici bu sertifikayı zaten alamaz.
haliyle bir cihaz HDMI 1.4 destekliyor ise 1080P 144 Hz çıkış sağlar. desteklenen data Rate ve Refresh Rate bilgilerine basit şekilde aşağıdaki gibi Wikipedia'dan bile ulaşabilirsin çok bir araştırmaya da gerek yok. Bu nedenle HDMI 2.0 destekli bir GPU için sorun yaşamayacağı, buradaki kısıtlayıcı faktörün GPU'nun port desteğinden ziyade oynadığı oyunlara göre GPU'nun performansı ve vereceği FPS çıktısı olacağı bilgisini vermek farazi konuşmak değil arkadaşımızın verdiği bilgiler doğrultusunda yardımcı olmaya çalışmaktır. Tabi bunu konuyu uzatmak olarak görüyorsan moderatör sensin mesajları silebilirsin. Ben sadece arkadaşla yardımcı oluyorum ve insanların bu niyetine karşı sergilediğin tavrı doğru bulmuyorum. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 794541