Laptopa 144 Hz monitor baglamak

mugobaba

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslsr ben bi teknoloji cahiliyim. Forumu bile dogru kullanip kullanip kullanmadigimdan emin degilim. Simdiden kimse kusra bakmasin lutfen.
Sorunum su ki laptopuma 144 hz monitor baglamayi dusunuyorum. İnternette baya arastitdim ama hem bilgimin yetersiz olusu hem herkesin farkli sey soylemesinden ne yapmam gerektigini anlayamadim.

Elimdeki lap top bu:

MONSTER® Q47MS-17631 17.3"

Almayi dusundugum monitor BenQ xl2430t veya Asus VG248qe.

Ben bu laptopla bu monitorlerin biriyle 144 hz oynayabilir miyim?
Oynayabilirsem hangi portu hangi kabloyu veya donusturucuyu kullanmam gerekli lutfen yardimci olur musunuz?
Şimdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende dizüstümü aynı yöntemle kullanıyorum.
Muhtemelen bir süre cevap yazamayacaksınız ama ben yinede dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım.
144hz için DL-DVI veya Display Port giriş çıkışını kullanmanız gerekecek. Neyse ki laptopunuzda mini DP çıkışı mevcut, alacağınız mini DP - DP kablo ile 144hz'i çok rahat alabilirsiniz.
Ben Monster Tulpar'ı BenQ XL2420G'ye bu şekilde bağladım ve hiçbir sorun yaşamadım. Aşağıdaki kabloyu kullandım:
Dark 1.5 Metre Mini DisplayPort - Display Port Kablo (Altın Fiyatı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı