ilk defa konu açtığım için ss işini yeni çözdüm resimi ekledim. 8 + 8 konusunda bilgi verebilir misiniz?İkinci slotunuza 16 almak mantıksız olur. Çünkü oyun esnasında yine 8+8 kullanacak. Bunun yerine 8 GB RAM almak daha mantıklı.
Ayrıca alacağınız RAM'in uyumlu olması lazım, siz herhangi bir bilgi vermemişsiniz. CPU-Z indirip SPD kısmının resmini bize atın lütfen.
Çok teşekkürler ama ne yazık ki Türkiye'de yaşıyoruz yanına sorunsuz bir şekilde 8gb veya 16gb ekleme şansım varsa onu kullanmak istiyorumelinizdeki ram i satıp 16*2 vey 8*2 alabilirsiniz bütçeye göre
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
iki ram in aynı model olması önemli o yüzden elinizdeki ram i ikinci el satıp 8*2 almak daha mantıklı yine ikinci el bir siteden alabilirsiniz.Çok teşekkürler ama ne yazık ki Türkiye'de yaşıyoruz yanına sorunsuz bir şekilde 8gb veya 16gb ekleme şansım varsa onu kullanmak istiyorum![]()
İlk defa konu açtığım için SS işini yeni çözdüm resimi ekledim. 8 + 8 konusunda bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler, MSI Modern 15 A10RBS.Hocam siz 8+16 yapmak istiyorsunuz, fakat RAM isteyen oyun veya programlarda bu çift kanal 8+8 olarak kullanacak, diğer 8 pek de bir etki etmeyecek yani. Bunu yapmak yerine 8+8 yapmak daha mantıklı olur sizin için.
Sanırım bu RAM cihazınız için uygun: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...l22-sodimm-kvr32s22s8-8-fiyati,722346674.html
Bu arada laptopunuzun marka ve modeli nedir?
@Artoria Pendragon @messinicocugu
Teşekkürler.iki ram in aynı model olması önemli o yüzden elinizdeki ram i ikinci el satıp 8*2 almak daha mantıklı yine ikinci el bir siteden alabilirsiniz.
Teşekkürler.8 GB lazimsa Bigboy 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami - B32D4SC22/8G bigboy RAM'lerde Samsung çip kullaniliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.