Laptopa 5000 TL vermek ne kadar mantıklı?

Kişiden kişiye değişir. Ben tatile gittiğim yerlerde 2-3 hafta kalan birisi olarak gittiğimde rahatlıkla yanımda götürebiliyorum ve oyunları da rahatlıkla oynatabildiğim için laptop almakta ne kadar iyi ettiğimi tekrar anladım.
İyi bir laptop alırsanız monitör ile birlikte masaüstü gibi kullanabilir, çok aşırı ısınma sıkıntısı çekmezsiniz ancak ısı sizi rahatsız ediyorsa iyi bir soğutucuyla güzel değerlere düşürebilirsiniz.
 
Artık öyle bir duruma geldik ki.. 2000TL altında bilgisayar yok. Daha pazar günü Avm de 4 market dolaştım bilgisayarlarin hepsi aynı. 1870TLye Acer Aspire E15 aldım inan bilgisayar hareket etmiyor. Verdigim 1870tl ye yanıyorum. Kuruluma bile 40tl para aldılar. Alacaksan paraya kiy 2.500tl ve üstü bilgisayar al. Sonra benim gibi pişman olursun...
 
3000 Tl ye masa üstü topla, 2000 Tl ye laptop al tatile veya başka biryere gittiğinde laptobu kullanırsın evdeyken masa üstünü kullanırsın, 3000 Tl ye gayet güzel sistemler toplanıyor, ben olsam böyle yapardım. Ama rander gibi işler yapacaksan güçlü bir laptop almalısın, Monster T7 veya MSI GE62 Apache öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı