Selamlar, şu anda Laptop'umda 4+2 çift slot 6 GB DDR3 3000MHz Samsung RAM var. Bunları çıkartıp yerine 8 GB DDR3 1600MHz kington 2 tane RAM almak istiyorum. Anakartım maksimum 16 GB destektekliyor ancak 1600MHz 2 tane RAM alınca performansım düşer mi veya 1600MHz için anakartım vb desteklemesi gerekiyor mu bilmiyorum. Ayrıca şu an takılı olanlar DDR3 olduğu için yeni RAM'ları da DDR3 seçtim, DDR4 vb alınır mı?
Orijinal olmadığını kim söylüyor hocam anlamadım zaten güvenli ödeme, her markanın sahte RAM'lerinin satılması ihtimal dahilinde ancak almadan anlamak zor gibi görünüyor. Eğer şüphe varsa içinde internetten değil de fiziksel bir bilgisayar parçaları mağazasından gidip alman daha mantıklı.
Orijinal olmadığını kim söylüyor hocam anlamadım zaten güvenli ödeme, her markanın sahte RAM'lerinin satılması ihtimal dahilinde ancak almadan anlamak zor gibi görünüyor. Eğer şüphe varsa içinde internetten değil de fiziksel bir bilgisayar parçaları mağazasından gidip alman daha mantıklı.
RAM'in sahte olup olmadığının garantisini kimse veremez, üretici hariç. Alırsın ve sahte çıkarsa buradaki üyelere sorumluluk yüklemek doğru olmaz. Biz sadece uyumlu ve uygun fiyatlı RAM modellerinin örnek linklerini paylaşıyoruz, sahte olmasından sorumlu tutulacak kişi o ürünü satandır.