Laptopa 8 GB DDR3 1600MHz RAM tavsiyesi

Mertcangndn

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, şu anda Laptop'umda 4+2 çift slot 6 GB DDR3 3000MHz Samsung RAM var. Bunları çıkartıp yerine 8 GB DDR3 1600MHz kington 2 tane RAM almak istiyorum. Anakartım maksimum 16 GB destektekliyor ancak 1600MHz 2 tane RAM alınca performansım düşer mi veya 1600MHz için anakartım vb desteklemesi gerekiyor mu bilmiyorum. Ayrıca şu an takılı olanlar DDR3 olduğu için yeni RAM'ları da DDR3 seçtim, DDR4 vb alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3 olduğuna emin misin? 3000 MHz DDR3 laptop RAM yok, CPU-Z sekmelerinin görüntüsü eklersen yardımcı oluruz hocam.

DDR3 olduğuna emin misin? 3000 MHz DDR3 laptop RAM yok, CPU-Z sekmelerinin görüntüsü eklersen yardımcı oluruz hocam.
Uncore ve Dram'ı toplayıp aşağı yukarı 3000 dedim hocam. Sanırım bir yanlışım oldu, konuyla alakalı çok bilgim yok maalesef.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam, minnettar oldum.

Hocam sizin linkte daha ucuz ancak orijinal olmadığı söyleniyor, pek emin olamadım.

Orijinal olmadığını kim söylüyor hocam anlamadım zaten güvenli ödeme, her markanın sahte RAM'lerinin satılması ihtimal dahilinde ancak almadan anlamak zor gibi görünüyor. Eğer şüphe varsa içinde internetten değil de fiziksel bir bilgisayar parçaları mağazasından gidip alman daha mantıklı.

Orijinal olmadığını kim söylüyor hocam anlamadım zaten güvenli ödeme, her markanın sahte RAM'lerinin satılması ihtimal dahilinde ancak almadan anlamak zor gibi görünüyor. Eğer şüphe varsa içinde internetten değil de fiziksel bir bilgisayar parçaları mağazasından gidip alman daha mantıklı.
Yorumlarda sahte ve kullanımış ürün diye gördüm hocam. O yüzden dönmek istedim size, bildiğiniz bir ürün müdür diye?

Yorumlarda sahte ve kullanımış ürün diye gördüm hocam. O yüzden dönmek istedim size, bildiğiniz bir ürün müdür diye?

RAM'in sahte olup olmadığının garantisini kimse veremez, üretici hariç. Alırsın ve sahte çıkarsa buradaki üyelere sorumluluk yüklemek doğru olmaz. Biz sadece uyumlu ve uygun fiyatlı RAM modellerinin örnek linklerini paylaşıyoruz, sahte olmasından sorumlu tutulacak kişi o ürünü satandır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı