Laptopa bağlı 2K monitör oyunda kararıyor

Kaledar

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
Ben yeni bir monitör aldım.
ASUS ROG STRIX XG27acs modeli 2K bir ekran.
Sistem olarak da bende 3060, i7-11800H var.
Laptop bilgisayar ekran kartı mobil 6 GB yani.
Ekranım YouTube'da, Illustrator programında sorunsuz çalışıyor. HDMI kablom 5-6 senelik yenisini sipariş verdim şu an şimdi ki sorunum şu: Witcher 3 açtığımda ekran yansımıyor kararıyor ana ekranda oyun devam ediyor.
DisplayPort yokmuş bunu ne yazık ki kabloyu takmak için elime alınca fark ettim (😔)
Şimdi sizce sorun bilgisayarın donanım olarak kaldirmamasi mı? Yoksa kablo veya oyun görüntü ayarlarında ya da başka bir şeyler de mi?
Teşekkürler.

Kaldırmamakla alakası yok, muhtemelen kabloyla alakalı farklı bir kabloyla denemelisiniz.
Hocam Witcher 3 konusunu hallettim oyun ultra+ da bile akıcı şuan ama şimdi de Battlefield 1 de aynı sorun oluyor. Battlefield belgeler kısmında not defeterinden Hz değerini 60 yapınca açıldı fakat görüntü ayarlarında 2k seçeneği yok en fazla 1920.1080 144hz destekliyor onu seçince kararıyor 1920.1080 60 Hz yapınca oyun açılıyor ama çözünürlük kötü oluyor bu seferde bundaki sorun nedir laptop 144 Hz, monitör 180hz ama laptopun Hz değerinin üstünde vermez.
Ama 144 Hz oynatmıyor witcher oynatıyor bu oynatmıyor

Hocam Witcher 3 konusunu hallettim oyun Ultra+ da bile akıcı şu an ama şimdi de Battlefield 1 de aynı sorun oluyor. Battlefield belgeler kısmında not defeterinden Hz değerini 60 yapınca açıldı fakat görüntü ayarlarında 2K seçeneği yok en fazla 1920.1080 144Hz destekliyor onu seçince kararıyor 1920.1080 60 Hz yapınca oyun açılıyor ama çözünürlük kötü oluyor bu sefer de bundaki sorun nedir laptop 144 Hz, monitör 180Hz ama laptopun Hz değerinin üstünde vermez.
Ama 144 Hz oynatmıyor Witcher oynatıyor bu oynatmıyor

Hala baş şüpheli kablo, farklı bir kabloyla denemeniz gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı