Arkadaşlar sadece o klavye bağlıyken siyah ekranda kalıyor logo vb hiçbir şey yok direkt siyah ekran klavyeyi çıkarıyorum açılıyor açılınca geri takıyorum sorunsuz çalışıyor (BIOS güncellemesi yaptım ama onun üstüne bilgisayarcıya götürdüm BIOS pili çıktı BIOS sıfırlandı yani sorunun BIOS'tan olduğunu düşünmüyorum default ayarları yaptım zaten hala aynı sorunu) Aygıt Yöneticisi'nden klavyeyi güncelledim hala çözümü bulamadım yardım eder misiniz?
Onu BIOS dan yapacaksın. Boot menüsüne gel, bootlanacak disk i C olarak işaretle, auto olmasın. Her Bios değişiktir, tam olarak söyleyemem nerede olduğunu.
Onu BIOS'tan yapacaksın. Boot menüsüne gel, bootlanacak disk i C olarak işaretle, Auto olmasın. Her BIOS değişiktir, tam olarak söyleyemem nerede olduğunu.
Onu BIOS'tan yapacaksın. Boot menüsüne gel, bootlanacak disk i C olarak işaretle, Auto olmasın. Her BIOS değişiktir, tam olarak söyleyemem nerede olduğunu.
Hocam fotoğraf paylaştığim gibi ayarlar en üstte OS boot Manager var üstüne tıklayınca SSD çıkıyor (anladım artık sorun klavyede size yarsımınız için çok teşekkür ederim şu an çok oynamdığım için oyun yazın yeni klavye alırım şimdilik uab çoklayıcı alacağım Switch'li öneriniz var mı )@arandur
Hocam sanırım bir çözüm olabilir HP desteğe yazmıştım Intel için güncelleme dosyası attılar işlemciye güncelleme gelmiş çoknolmaz diye düşünüyorum ama olursa yazarım buraya.