Merhaba, laptopuma RAM takviyesi yapmak istiyorum fakat bu konu hakkında bilgim yok, yani hangi model falan falan gibi. 4 veya 8 GB RAM almak istiyorum bunun için CPU-Z programındaki bilgileri aşağıya bırakıyorum ayrıca 120GB SSD takmak gibi bir düşüncemde var ama onun bilgilerini nasıl atacağımı bilmiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Bir NVIDIA GeForce GT 740M var birde Intel(R) HD Graphics 4600. Bilgisayar hangisini kullanıyor bilmiyorum belki yardımcı olur diye CPU-Z'deki bilgileride bırakayım.
Bir NVIDIA GeForce GT 740M var birde Intel(R) HD Graphics 4600. Bilgisayar hangisini kullanıyor bilmiyorum belki yardımcı olur diye CPU-Z'deki bilgileride bırakayım. Eki Görüntüle 575131
Bilgisayarın Casper büyük ihtimal kullandıkları Elixir marka RAM ve büyük ihtimal alacağın RAM'i tek slot değil çift slot almak zorundasın. Elixir RAM'lerin yanında başka marka RAM nadiren çalışmaktadır. 4+4 800 MHz şekilde RAM almanız gerekmektedir.
Bilgisayarın Casper büyük ihtimal kullandıkları Elixir marka RAM ve büyük ihtimal alacağın RAM'i tek slot değil çift slot almak zorundasın. Elixir RAM'lerin yanında başka marka RAM nadiren çalışmaktadır. 4+4 800 MHz şekilde RAM almanız gerekmektedir.
Nasıl yani şimdi benim amacım bir 2 gb rami çıkartıp 4gb takmaktı, 6gb ramim olsada sıkıntı olmazdı. Şimdi ben 4+2 yapamıyor muyum? İlla 4+4 mü alıcam ramleri?