Daha önceden aynı konuyu açmışsınız. İşlemciniz çok eski. 1050ti ile çok fazla dar boğaz yapar. Gireceğiniz masrafa değmez. PSU ve egpu aparatı almanız gerekiyor. 2500 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Cihazın kapağından kablo çıkması gerekiyor. Çok sıkıntılı şeyler bunlar. Uyumlu olmazsa al başına belayı. Değmez. Bence en az i7 3630qm gibi bir işlemci olmalı.Merhaba. Laptopta exp gdc ExpressCard çalışır mı?
GPU: GTX 1050 Ti.
Laptop: Toshiba Satellite P305-S8915
İşlemci: Core 2 Extreme X9100.
Bellek: 8 GB.
Crysis 1; GTA IV; Far Cry 2 Ultra grafikte oynamak istiyorum.
Yeni laptopa ihtiyacım yok. Ekran kartı iyi olsun yeterBu laptopa para harcamak yerine elden çıkarıp daha iyi bir laptop almanı öneririm. eGPU ile ekran kartı taksan bile işlemcin kötü.
Ekran kartın iyi olacak da o işlemci o ekran kartını taşıyabilecek mi? İşlemcin kötü olduktan sonra istersen RTX 4090 tak hiçbir işe yaramayacak.Yeni laptopa ihtiyacım yok. Ekran kartı iyi olsun yeter
İnternetde eski laptopu hayata döndüren youtuber gördüm. Laptopta i5 450M 8GB RAM vardı. Laptopa GTX 960 bağlayıp GTA V oynamış. Darboğaz biraz olmuş ama oyun akıcıydı. i5 450M kıyasla X9100 daha iyiEkran kartın iyi olacak da o işlemci o ekran kartını taşıyabilecek mi?
Merhaba. Laptopta exp gdc ExpressCard çalışır mı?
GPU: GTX 1050 Ti.
Laptop: Toshiba Satellite P305-S8915
İşlemci: Core 2 Extreme X9100.
Bellek: 8 GB.
Crysis 1; GTA IV; Far Cry 2 Ultra grafikte oynamak istiyorum.
Cihazın kapağından kablonun çıkmasına gerek yok. Expresscard yuvası varCihazın kapağından kablo çıkması gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.