Laptopa ekran kartı takılır mı?

2000-3000

Dahili olarak değiştirmen zor biraz teknik bir konu olacağınında garantisi yok ancak bunun için zaten e-GPU çözümler var yani dışarıdan harici olarak ekran kartı bağlayabileceğin dış aparatlar. Maliyetli olur belki de yeni bir laptop parasına e-GPU'ya para harcamanız gerekebilir.

E-GPU'yu bilmiyordum, araştırayım.

Çok teknik ve mâliyet isteyen bir işlem, kolay kolay yapan çıkmaz. Yeni bir cihaz almak daha mantıklı.

Fakat bilgisayarlar pahalı en azından bir bilgisayar parasından ucuz olur.

Son düzenleme:
Ekran kartı takamazsınız diye düşünüyorum o dizüstü bilgisayara ama açıkçası e-GPU'nun da sağlıklı olacağını düşünmüyorum o işlemciyle. Çok gereksiz kalır. Bu bilgisayarı satıp ikinci elden daha iyisini alabilirsiniz. Genelde 940MX'li bilgisayarlar var 4 - 5K'ya.

Ekran kartı takamazsınız diye düşünüyorum o dizüstü bilgisayara ama açıkçası e-GPU'nun da sağlıklı olacağını düşünmüyorum o işlemciyle. Çok gereksiz kalır. Bu bilgisayarı satıp ikinci elden daha iyisini alabilirsiniz. Genelde 940MX'li bilgisayarlar var 4 - 5K'ya.

2. el bakarım yardım ettiğiniz için teşekkürler.

Bu bilgisayarı satsam kaça satabilirim?
Sistemim.

İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-4200U CPU @ 1.60GHz 2.30 GHz.

8,00 GB RAM.

111 GB SSD.

500 GB HDD.

Grafik kartı: Intel(R) HD Graphics family.

Windows 10 64 Bit.

2. el bakarım yardım ettiğiniz için teşekkürler.

Bu bilgisayarı satsam kaça satabilirim?
Sistemim.

İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-4200U CPU @ 1.60GHz 2.30 GHz.

8,00 GB RAM.

111 GB SSD.

500 GB HDD.

Grafik kartı: Intel(R) HD Graphics family.

Windows 10 64 Bit.

3000'e gider herhalde tam bilmiyorum, yanıltmak da istemiyorum fakat piyasanın da çok altına gitmesini istemem, siz de yükseltme yapacaksınız çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı