xlargescom21
Hectopat
- İşlemci: i3-3120
- RAM: 8 GB
- Ekran Kartı: AMD 7500m/7600m
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı değiştirilebilen laptoplar var.Tam laptopunuzun modeli nedir? Normal bir masaüstü ekran kartını laptopa takamazsınız. Takmak isterseniz eGPU yapmanız gerekir.
Laptopunuzun ekran kartı maalesef değişemez.
Mesajda 'hiçbir laptopun ekran kartı değiştirilemez' ibaresi göremiyorum.Ekran kartı değiştirilebilen laptoplar var.
Arkadaş laptopunun modelini belirtmemiş. Ekran kartı modelinden yola çıkarak yazdım derseniz de, 7500M soketlidir. Değiştirilebilir.Mesajda 'hiçbir laptopun ekran kartı değiştirilemez' ibaresi göremiyorum.
Şu kelimeye dikkat çekmek isterim: "Laptopunuzun"
AMD 7500m/7600m tümleşik bir ekran kartıdır. Çok nadir durumlarda MXM slotu bulunan laptoplarda kullanılır.Arkadaş laptopunun modelini belirtmemiş. Ekran kartı modelinden yola çıkarak yazdım derseniz de, 7500M soketlidir. Değiştirilebilir.
Yanlış. 7500M serisi GPU'lar anakarta gömüldür ve değişmesi mümkün değildir.Arkadaş laptopunun modelini belirtmemiş. Ekran kartı modelinden yola çıkarak yazdım derseniz de, 7500M soketlidir. Değiştirilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.