deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2023 #1 Merhaba. Laptopuma Ethernet baglamak istiyorum. Nasıl bir yol izleyecegimi de bilmiyorum. Yardimci olur musunuz?
Merhaba. Laptopuma Ethernet baglamak istiyorum. Nasıl bir yol izleyecegimi de bilmiyorum. Yardimci olur musunuz?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 4 Aralık 2023 #2 deftunex dedi: Merhaba. Laptopuma Ethernet baglamak istiyorum. Nasıl bir yol izleyecegimi de bilmiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ethernet CAT6 kablosu al modemin arkasına bağla ve laptopa tak tabii kii destekliyorsa. Artı 0 Eksi
deftunex dedi: Merhaba. Laptopuma Ethernet baglamak istiyorum. Nasıl bir yol izleyecegimi de bilmiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ethernet CAT6 kablosu al modemin arkasına bağla ve laptopa tak tabii kii destekliyorsa.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.352 Çözümler 6 4 Aralık 2023 #3 cat5/cat6 kablo al mesafe ne kadarsa hesaplarsın sonrasında bir ucunu modeme diğer ucunu laptopa bağlayacaksın bu kadar. Şu an kullandığım kablo; Amazon.com.tr 15 metre olmasına rağmen en ufak kayıp yaşatmıyor, kaliteli de. Artı 0 Eksi
cat5/cat6 kablo al mesafe ne kadarsa hesaplarsın sonrasında bir ucunu modeme diğer ucunu laptopa bağlayacaksın bu kadar. Şu an kullandığım kablo; Amazon.com.tr 15 metre olmasına rağmen en ufak kayıp yaşatmıyor, kaliteli de.
KS KS deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2023 #4 Algoritmik dedi: cat5/cat6 kablo al mesafe ne kadarsa hesaplarsın sonrasında bir ucunu modeme diğer ucunu laptopa bağlayacaksın bu kadar. Şu an kullandığım kablo; Amazon.com.tr 15 metre olmasına rağmen en ufak kayıp yaşatmıyor, kaliteli de. Genişletmek için tıkla... modem kutusunu biraz karistirdigimda icinden ethernet kablosu cikti ama mesafesi kisa bilgisayar icin ayri kurulum yapmam gerekiyo mu ethernet icin Artı 0 Eksi
Algoritmik dedi: cat5/cat6 kablo al mesafe ne kadarsa hesaplarsın sonrasında bir ucunu modeme diğer ucunu laptopa bağlayacaksın bu kadar. Şu an kullandığım kablo; Amazon.com.tr 15 metre olmasına rağmen en ufak kayıp yaşatmıyor, kaliteli de. Genişletmek için tıkla... modem kutusunu biraz karistirdigimda icinden ethernet kablosu cikti ama mesafesi kisa bilgisayar icin ayri kurulum yapmam gerekiyo mu ethernet icin
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 4 Aralık 2023 #5 deftunex dedi: modem kutusunu biraz karistirdigimda icinden ethernet kablosu cikti ama mesafesi kisa bilgisayar icin ayri kurulum yapmam gerekiyo mu ethernet icin Genişletmek için tıkla... Hayır tak kullan Artı 0 Eksi
deftunex dedi: modem kutusunu biraz karistirdigimda icinden ethernet kablosu cikti ama mesafesi kisa bilgisayar icin ayri kurulum yapmam gerekiyo mu ethernet icin Genişletmek için tıkla... Hayır tak kullan
KS KS deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2023 #6 Silinen üye dedi: Hayır tak kullan Genişletmek için tıkla... modemin verdigi kabloda cat5e yaziyor cat5 alsam bisey fark eder mi Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hayır tak kullan Genişletmek için tıkla... modemin verdigi kabloda cat5e yaziyor cat5 alsam bisey fark eder mi