Laptopa format atıktan sonra Windows 10 lisans anahtarı istemedi

OEM key vardır. Yani anakarta gömülü Windows 10 keyi iyi işte hocam daha ne olsun bırakın işte anakarta gömülü keyiniz var kullanın.

Konu çözülmüş olsa çözüldü olarak işaretlenirdi yanlış bilgi neresinde?

Konu sahibinin aradığı cevabı bulmasını çözülmüş olarak değerlendirdim ben. Yoksa konu tipi bile soru olarak açılmamış. Neyse o sorun değil.
"USB ile format attıktan sonra key girmenize gerek kalmaz" gibi bir genelleme yanlış bilgidir.
Eğer bilgisayarında bir lisans yoksa gayet de key girmesi gerekir.
Bu konunun açıklaması bilgisayarına tanımlanan bir dijital lisansa sahip olmasıdır.
Bu noktaya bir itirazınız var mı?

Konu sahibinin aradığı cevabı bulmasını çözülmüş olarak değerlendirdim ben. Yoksa konu tipi bile soru olarak açılmamış. Neyse o sorun değil.
"USB ile format attıktan sonra key girmenize gerek kalmaz" gibi bir genelleme yanlış bilgidir.
Eğer bilgisayarında bir lisans yoksa gayet de key girmesi gerekir.
Bu konunun açıklaması bilgisayarına tanımlanan bir dijital lisansa sahip olmasıdır.
Bu noktaya bir itirazınız var mı?
USB ile format atarken key girmek zorunda değiliz Microsoft bize otomatik olarak retail lisans verir.
1696072466596.png

Ürün anahtarım yok'a basarak geçilebilir (görsel bana ait değil.)

USB ile format atarken key girmek zorunda değiliz Microsoft bize otomatik olarak retail lisans verir.
Eki Görüntüle 1962431
Ürün anahtarım yok'a basarak geçilebilir (görsel bana ait değil.)

"Ürün anahtarım yok"a tıkladığın zaman bilgisayarın etkinleştirildiğini mi düşünüyorsun? Key girmeden devam ettiğin zaman kurulumdan sonra etkinleştirme yapman gerekir. Bu yöntem Windows'unu etkinleştirmez. Sadece kurulum sırasında o aşamayı atlamanı sağlar. Eğer konu sahibinde olduğu gibi bir dijital lisansın varsa karşına bu ekran bile gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı