Laptopa format attıktan sonra internet hızı yavaşladı

AsımLOL

Hectopat
Bu sabah format attım ve gerekli şeyleri yükledim (sanırım) ama 629MB'lık ekran kartı sürücüsünü yüklerken internet hızımın düştüğünü görüyorum, şaştım kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sabah format attım ve gerekli şeyleri yükledim (sanırım) ama 629MB'lık ekran kartı sürücüsünü yüklerken internet hızımın düştüğünü görüyorum, şaştım kaldım.

Görev Yöneticisi'nden ağ kullanımı sekmesine bakın. Windows Update çalışıyor olabilir.

İfadeler: QTR
Sorunun nerede olduğunu anlamak gerek. Modemde sıkıntı olup olmadığını kontrol etmek için başka bir cihaz ile hızını test et. Eger ki sorun yoksa kablosuz bağlantı sürücülerini güncelle.

Eğer wifi/ethernet sürücülerini kurduysan; AMD, Nvidia sunucuları herkese ortalama bir hizmet verir, Steam gibi, senin internet hızına göre değil. Seninle ilgisi yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Laptop modeli ne?

Laptop modeliniz nedir?
Hp Victus 16-S0047NT
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...4hz-16-1-fdos-laptop-892p5ea-pm-HBC00004JMU8I

HP victus 16 s0047nt

Eğer wifi/ethernet sürücülerini kurduysan; AMD, Nvidia sunucuları herkese ortalama bir hizmet verir, Steam gibi, senin internet hızına göre değil. Seninle ilgisi yok
dediğin gibiyse çok içim rahatladı

Sorunun nerede olduğunu anlamak gerek. Modemde sıkıntı olup olmadığını kontrol etmek için başka bir cihaz ile hızını test et. Eger ki sorun yoksa kablosuz bağlantı sürücülerini güncelle.
ya sorunun spesifik olarak nerde oldugunu bulamadım ama complete internet repair yapsam kötü olur mu?

Dosya Ekleri

• 1719428346722.png
    113,3 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…