Bu sabah format attım ve gerekli şeyleri yükledim (sanırım) ama 629MB'lık ekran kartı sürücüsünü yüklerken internet hızımın düştüğünü görüyorum, şaştım kaldım.
Eğer wifi/ethernet sürücülerini kurduysan; AMD, Nvidia sunucuları herkese ortalama bir hizmet verir, Steam gibi, senin internet hızına göre değil. Seninle ilgisi yok.Bu sabah format attım ve gerekli şeyleri yükledim (sanırım) ama 629MB'lık ekran kartı sürücüsünü yüklerken internet hızımın düştüğünü görüyorum, şaştım kaldım.
Hp Victus 16-S0047NTLaptop modeliniz nedir?
Laptop modeli ne?
dediğin gibiyse çok içim rahatladıEğer wifi/ethernet sürücülerini kurduysan; AMD, Nvidia sunucuları herkese ortalama bir hizmet verir, Steam gibi, senin internet hızına göre değil. Seninle ilgisi yok
ya sorunun spesifik olarak nerde oldugunu bulamadım ama complete internet repair yapsam kötü olur mu?Sorunun nerede olduğunu anlamak gerek. Modemde sıkıntı olup olmadığını kontrol etmek için başka bir cihaz ile hızını test et. Eger ki sorun yoksa kablosuz bağlantı sürücülerini güncelle.
Hp Victus 16-S0047NT
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...4hz-16-1-fdos-laptop-892p5ea-pm-HBC00004JMU8I
HP Victus 16 S0047NT.
Dediğin gibiyse çok içim rahatladı.
Ya sorunun spesifik olarak nerede oldugunu bulamadım ama Complete internet repair yapsam kötü olur mu?
bu kısım dimi
Buradan Wi-Fi ve lan sürücünü indir ve kur.
kurduktan sonra silebilir miyim acaba
Buradan Wi-Fi ve lan sürücünü indir ve kur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.