Batuhandn
Hectopat
Bilgisayarın gücüne bağlı hiç win 11 formatlamadım ssd li bilgisayara win 10 30 dk sürdü. Çok değişebiliyor bazen.Herkese teşekkürler. BIde bu usb li format ortalama ne kadar sürür?
Bilgisayarın gücüne bağlı hiç win 11 formatlamadım ssd li bilgisayara win 10 30 dk sürdü. Çok değişebiliyor bazen.Herkese teşekkürler. BIde bu usb li format ortalama ne kadar sürür?
SSD mevcutsa bilgisayarında maksimum 20 25 dk falan. HDD mevcutsa 35 Dakika ortalama sürer.Herkese teşekkürler. BIde bu usb li format ortalama ne kadar sürür?
Çok uzun sürmez maksimum 30 dk.Herkese teşekkürler. BIde bu usb li format ortalama ne kadar sürür?
Anladim. Son bir sey daha, benim laptopu aldigimda win 11 home hazir vardi. Simdi galiba usb li formatla win 11 isletim sistemi silinip, yenisi yükleniyor. Simdi ben format atarsam elimdeki etkin win 11 home gidiyor mu? Yani win 11 deneme sürümüne mi gecis yapiyor?
Cünkü bu video nun 3:39 dakikasinda Win 11 keyi istiyor.
Win 11 keyinizi cmd ile her ihtimale karşı öğrenin.
Evet o sizin Windows keyfiniz onu etkinleltirceksinis.Eki Görüntüle 1864582
Bunu yaptim, 25 haneli kod cikti. Simdi bu benim win 11 keyim mi oluyor?
Ve videodaki o anda bu kodu girsem win 11 im etkinlesir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.