Uzun zamandır kullandığım bir laptopum var sıfırlamak istedim ve format işlemini gerçekleştirdim lakin bilgisayar sıfırlandıktan sonra işlem bitince tekrar yükleme ekranına geçti ve o esnada şarjı bitmiş bu hata mesajını alıyorum ne yapmalıyım?
Hocam, Windows açılmıyor. Nasıl yapacak para vermeden? Para vermeden Boot menüsünden setup gir, temiz format atıyor o. Attıktan sonra gene Windows format için CD'ye indir, sonra bir daha at. Kolay gelsin, hocam.
Uzun zamandır kullandığım bir laptopum var sıfırlamak istedim ve format işlemini gerçekleştirdim lakin bilgisayar sıfırlandıktan sonra işlem bitince tekrar yükleme ekranına geçti ve o esnada şarjı bitmiş bu hata mesajını alıyorum ne yapmalıyım?
Yani Tekrardan Sistem baştan kurulum gerektirmektedir. Bunun için de Sağlam flash yada CD- olması lazım Yoksa Zarar görebilir bilgisayar. Çözüm Format görünüyor Ama Elektrik kesintisi olmaması lazım.