YamanYesilada
Hectopat
Daha fazla
Merhaba,
Öncelikle birden fazla soru soracağım için cevap veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Çok araştırdım fakat arada kaldım.
Son olarak sizlerden destek talep ediyorum.
Ben Dell 7567 laptop kullanıyorum. Genel özeti şu şekilde;
Ekran Kartı : GTX 1050 Ti
İşlemci : i7-7700HQ 2.8 GHz
Ram : 20 GB DDR4
Depolama : 128 GB SSD - 1 TB HDD
Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
İşeltim Sistemi : Windows 10 Pro
Laptopumu evimdeyken masaüstü sistem gibi kullanmak istiyorum. Eve geldiğimde monitör klavye mouse takıp oyunlarımı, programlarımı bu şekilde kullanmak istiyorum. Bunun için monitör araştırıyorum.
Gamepower GPR27C144 27" 1ms (Display+HDMI+DVI) FreeSync Full HD Curved 144Hz Monitör Bütçeme ve istediğim özelliklere uygun geldi.
Fakat daha sonra araştırdıkça bilmediğim konular çıkmaya başladı.
FreeSync / G-Sync durumlarını öğrendim. Aklımdan bir sürü soru geçmeye başladı.
Laptopta Display Port olmadığı için sağlam bir dönüştürücü satın alsam 144 FPS aldığım oyunlarda 144 HZ kullanablir miyim?
1050 Ti ekran kartım var. Bu ekran kartım G-Sync destekliyor mu? Destekliyorsa monitör destekliyor mu?
Bu monitörü satın alsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım? V-SYNC açmazsam yırtılmalar yaşar mıyım?
HDMI ile bağlasam monitörü kaç hz'de kullanabilirim?
Fazla soru sorduğum için kusura bakmayın bu konuda 30 tane siteden ayrı araştırma yaptım fakat hepsinde bir açık kapı gördüğüm için kafamda soru işaretleri kaldı.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Öncelikle birden fazla soru soracağım için cevap veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Çok araştırdım fakat arada kaldım.
Son olarak sizlerden destek talep ediyorum.
Ben Dell 7567 laptop kullanıyorum. Genel özeti şu şekilde;
Ekran Kartı : GTX 1050 Ti
İşlemci : i7-7700HQ 2.8 GHz
Ram : 20 GB DDR4
Depolama : 128 GB SSD - 1 TB HDD
Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
İşeltim Sistemi : Windows 10 Pro
Laptopumu evimdeyken masaüstü sistem gibi kullanmak istiyorum. Eve geldiğimde monitör klavye mouse takıp oyunlarımı, programlarımı bu şekilde kullanmak istiyorum. Bunun için monitör araştırıyorum.
Gamepower GPR27C144 27" 1ms (Display+HDMI+DVI) FreeSync Full HD Curved 144Hz Monitör Bütçeme ve istediğim özelliklere uygun geldi.
Fakat daha sonra araştırdıkça bilmediğim konular çıkmaya başladı.
FreeSync / G-Sync durumlarını öğrendim. Aklımdan bir sürü soru geçmeye başladı.
Laptopta Display Port olmadığı için sağlam bir dönüştürücü satın alsam 144 FPS aldığım oyunlarda 144 HZ kullanablir miyim?
1050 Ti ekran kartım var. Bu ekran kartım G-Sync destekliyor mu? Destekliyorsa monitör destekliyor mu?
Bu monitörü satın alsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım? V-SYNC açmazsam yırtılmalar yaşar mıyım?
HDMI ile bağlasam monitörü kaç hz'de kullanabilirim?
Fazla soru sorduğum için kusura bakmayın bu konuda 30 tane siteden ayrı araştırma yaptım fakat hepsinde bir açık kapı gördüğüm için kafamda soru işaretleri kaldı.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.