Laptopa GT730 ekran kartı taktırma

Bütçe
2000

erenaga_1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Benim eski bir laptopum var içinde Intel Pentium B960 2.2GHz işlemci ve 6 GB 2,600 MHz RAM var.
Ben bu laptopa GT730 ekran kartı takmak istiyorum bu mümkün mü? Bana kaç TL'ye mâl olur ve işlemciye bu ekran kartı uyar mı?

Arkadaşlar merhaba. Benim eski bir laptopum var. İçinde Intel Pentium B960 2.2GHz işlemci ve 6 GB 2,600 MHz RAM var.
Ben bu laptopa GT730 ekran kartı takmak istiyorum bu mümkün mü? Bana kaç TL'ye mâl olur ve işlemciye bu ekran kartı uyar mı?

Laptopa mümkün değil, aga.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Benim eski bir laptopum var içinde Intel Pentium B960 2.2GHz işlemci ve 6 GB 2,600 MHz RAM var.
zaten gt 730 laptopa göre değil masaüstüne göre
laptopu sat masaüstü al daha iyi

Ekran kartı aparatları ile takılamaz mı?
Arkadaşların pek bilgisi yok ondan dolayı bu kadar kesin olmaz diye konuşuyor. İnternetten eGPU olayını araştırın oluyorsa yapabilirsiniz ancak ekstra PSU ve aparat gerekecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de etrafta kablo kalabalığı olacak ve işlemciniz darboğaz yapabilir bunları göz önünde bulundurun.

Arkadaşların pek bilgisi yok ondan dolayı bu kadar kesin olmaz diye konuşuyor. İnternetten eGPU olayını araştırın oluyorsa yapabilirsiniz ancak ekstra PSU ve aparat gerekecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olabilir hocam daha önce duymamıştım egpu diye birşey kusura bakmayın

Ekran kartı aparatları ile takılamaz mı?
eGpu kastediyorsanız evet takılabilir ama bunun için bilgisayarınızda uygun veriyolu olması gerekiyor. Laptopun modelini yazabilir misiniz?
Aga laptopların olayı öyle değil, işlemci vb. Gömülü olarak geliyor işlemci değiştirme veya ekran kartı takma olmuyor.
Bazı laptoplarda -genellikle eski laptoplar- işlemci veya ekran kartı değişimi mümkün. Ama pek yaygın bir şey değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı