Arkadaşlar merhaba. Benim eski bir laptopum var. İçinde Intel Pentium B960 2.2GHz işlemci ve 6 GB 2,600 MHz RAM var.
Ben bu laptopa GT730 ekran kartı takmak istiyorum bu mümkün mü? Bana kaç TL'ye mâl olur ve işlemciye bu ekran kartı uyar mı?
zaten gt 730 laptopa göre değil masaüstüne göreArkadaşlar merhaba. Benim eski bir laptopum var içinde Intel Pentium B960 2.2GHz işlemci ve 6 GB 2,600 MHz RAM var.
Ben bu laptopa GT730 ekran kartı takmak istiyorum bu mümkün mü? Bana kaç TL'ye mâl olur ve işlemciye bu ekran kartı uyar mı?
laptopu sat masaüstü al daha iyiArkadaşlar merhaba. Benim eski bir laptopum var içinde Intel Pentium B960 2.2GHz işlemci ve 6 GB 2,600 MHz RAM var.
Zaten GT 730 laptopa göre değil masaüstüne göre
Laptopu sat masaüstü al daha iyi
Ben laptopa takılmıyor diye biliyorum ama belki başka bi laptoptan çıkma bi kart bulursan olabilir tabi anakartın uygun olması gerekliEkran kartı aparatları ile takılamaz mı?
Masaüstü ekran kartını takamazsınız...Ekran kartı aparatları ile takılamaz mı?
Arkadaşların pek bilgisi yok ondan dolayı bu kadar kesin olmaz diye konuşuyor. İnternetten eGPU olayını araştırın oluyorsa yapabilirsiniz ancak ekstra PSU ve aparat gerekecek.Ekran kartı aparatları ile takılamaz mı?
Arkadaşların pek bilgisi yok ondan dolayı bu kadar kesin olmaz diye konuşuyor. İnternetten eGPU olayını araştırın oluyorsa yapabilirsiniz ancak ekstra PSU ve aparat gerekecek.
eGpu kastediyorsanız evet takılabilir ama bunun için bilgisayarınızda uygun veriyolu olması gerekiyor. Laptopun modelini yazabilir misiniz?Ekran kartı aparatları ile takılamaz mı?
Bazı laptoplarda -genellikle eski laptoplar- işlemci veya ekran kartı değişimi mümkün. Ama pek yaygın bir şey değil.Aga laptopların olayı öyle değil, işlemci vb. Gömülü olarak geliyor işlemci değiştirme veya ekran kartı takma olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.