Laptopa harici ekran kartı takma

Nurhan Elektro Center. Kendisi babam olur :D. Google da arat mapsten bulursun. Altınordu ilçesinde. Ha bir de 20 günden "önce" bakamaz.

Eğer şekil olarak uyuyorsa evet ama pek tavsiye edilmez. Yenisineyle değiştirilebilir ama dediğim gibi kullanıcının değiştirebilmesi mümkün değil.
Chipset tamiri oluyormu hocam bilgim yok veya yapıyormusunuz?

VGA kablosundan başka monitöre bağla

Anlayacağınız üzere ben Ordu'da yaşıyorum. Yani sadece buralardakileri bilirim. Onu da babam bilgisayar tamir ettiği ve dolayısı ile meslektaşları olduğu için. Technopat'ta "Kayseri'de güvenilir, BGA cihazı olan usta" şeklinde konu açabilirsiniz.
Yarın babama sorarım.
VGA kablosundan başka monitöre bağla
Dostum bu mesajı bilgisizliğine bağlamak istiyorum. Ekran kartı bozuk olunca ekran gitmez. Ayrıca arkadaş laptop kullanıcısı. Monitör kullanması birşeyi değiştirmez.
Hocam Chipset bir çip olduğu için tamir edilemez. Ancak genellikle değiştirilebilir.

Son düzenleme:
Lenovo y500 gt650m sli laptopum var buna harici ekran kartı takmayı dusunuyorum. Baglantı olarak nasıl yapmalıyım ıkıncı ekran kartını cıkarıp onun soketıne uzatma aparatı takınca calısırmı yoksa farklı bir sistem ilemi takmalıyım. Hangi ekran kartı modellerı takılabılır guncel olarak yardımcı olurmusunuz.

Egpu aparatı satın alıp, laptop'un PCI express slotundaki wifi kartını çıkarıp oraya egpu aparatının PCI express aparatını takıyorsunuz. Egpu aparatina ise ekran kartı takmanız ve onu bir PSU ile beslemeniz gerekmekte.

Anlayacağınız üzere ben Ordu'da yaşıyorum. Yani sadece buralardakileri bilirim. Onu da babam bilgisayar tamir ettiği ve dolayısı ile meslektaşları olduğu için. Technopat'ta "Kayseri'de güvenilir, BGA cihazı olan usta" şeklinde konu açabilirsiniz.

Yarın babama sorarım.

Dostum bu mesajı bilgisizliğine bağlamak istiyorum. Ekran kartı bozuk olunca ekran gitmez. Ayrıca arkadaş laptop kullanıcısı. Monitör kullanması bir şeyi değiştirmez.

Hocam chipset bir çip olduğu için tamir edilemez. Ancak genellikle değiştirilebilir.

Anakarttan alırsa onboard gibi olur VGA'dan oradan görüntü alır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı