Laptopa HDD önerisi

Adnnatcn

Hectopat
Selamlar herkese. Laptopuma harddisk almak istiyorum ancak kararsız kaldım. HDD mi SSD mi almalıyım? Bir de bu ürünler nasıldır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese. Laptopuma harddisk almak istiyorum ancak kararsız kaldım. HDD mi SSD mi almalıyım? Bir de bu ürünler nasıldır sizce?

Kesinlikle SSD alın.

Bütçe varsa SSD alın tabiikide.

SSD almak daha mantıklı bütçen uygunsa SSD al

En fazla 500tl olacak şekilde bütçem var. Bilgisayarımda SSD takılı olduğu için HDD düşünmüştüm şimdi bakacağım tekrar teşekkürler herkese...
Bir de bilgisayarımda bir tane 2,5 bir de M2 boş soket var. M2 SSD almak mı daha mantıklı yoksa 2,5 mu ?

En fazla 500tl olacak şekilde bütçem var. Bilgisayarımda SSD takılı olduğu için HDD düşünmüştüm şimdi bakacağım tekrar teşekkürler herkese...
Elinizdeki SSD'nin modeli nedir? Eğer iyi bir model değil ise daha iyi yeni bir SSD alıp eski SSD'yi depolama amaçlı olarak kullanabilirsiniz.

En fazla 500TL olacak şekilde bütçem var. Bilgisayarımda SSD takılı olduğu için HDD düşünmüştüm şimdi bakacağım tekrar teşekkürler herkese...
Bir de bilgisayarımda bir tane 2,5 bir de M.2 boş soket var. M.2 SSD almak mı daha mantıklı yoksa 2,5 mu?

Elinizdeki SSD M.2 mı yoksa SATA mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı