Laptopa iki monitör birden bağlanabilir mi?

Turgutslgn

Hectopat
Makaleler
1
Elimde şu an IPS panel bir monitör var. Yanına bir tane daha alıp Dual monitör olarak kullanmak istiyorum. Fakat iki monitörü aynı anda laptopa bağlayıp farklı ekranlar olarak kullanabilir miyim? Laptopta bir tane HDMI çıkışı ve bir tane DisplayPort bulunmakta ve bunlar harici ekran kartına bağlı (NVIDIA GTX1650). Bir tanesini HDMI ile bağlayıp diğerini DisplayPort'dan HDMI dönüştürücü kullanarak bağlarsam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim laptupumda 1xHDMi 1xVGA çıkışı vardı. 2 monitör + laptop ekranı şeklinde kullanıyorum.
1.Monitör Hdmi. 2.Monitöre VGA kablosu ile bağlantı yapmıştım bi problem olmamıştı.
Laptop Modeli: msi cx61 2pc

Benim laptupumda 1xHDMi 1xVGA çıkışı vardı. 2 monitör + laptop ekranı şeklinde kullanıyorum.
1.Monitör Hdmi. 2.Monitöre VGA kablosu ile bağlantı yapmıştım bi problem olmamıştı.
Laptop Modeli: msi cx61 2pc
Peki monitörleri farklı şekilde kullanabiliyor musunuz? Yani aynı görüntüyü yansıtmayacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı