A Ahmetthan Decapat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 10 20 Haziran 2019 #1 Elimde eski bir laptop var içerisinde i5 4200U var. Bu İşlemci yerine Ryzen 3 2200G takıp laptop’un harici ekran kartını çıkarsam sistem APU bir şekilde çalışabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2019
Elimde eski bir laptop var içerisinde i5 4200U var. Bu İşlemci yerine Ryzen 3 2200G takıp laptop’un harici ekran kartını çıkarsam sistem APU bir şekilde çalışabilir mi?
KS KS A Ahmetthan Decapat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 10 23 Haziran 2019 #11 Oluapjpj dedi: 1-Laptopa masaüstü işlemcisi takamazsın. 2-Laptopun ekran kartını çıkaramazsın. Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum sağol Hüseyin Emre Kara dedi: Reis baya pahalıya patlar onun yerine kasa düz bence bende öyle yapacağım laptop da bisi yapılmaz. .. Genişletmek için tıkla... Zaten RX580 ve R5 1600 olan bir kasam var yazın pek evde olamıyorum böyle birşey yapıp kullanabilirmiydim diye sordum ilgilendiğin için sağol. Artı 0 Eksi
Oluapjpj dedi: 1-Laptopa masaüstü işlemcisi takamazsın. 2-Laptopun ekran kartını çıkaramazsın. Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum sağol Hüseyin Emre Kara dedi: Reis baya pahalıya patlar onun yerine kasa düz bence bende öyle yapacağım laptop da bisi yapılmaz. .. Genişletmek için tıkla... Zaten RX580 ve R5 1600 olan bir kasam var yazın pek evde olamıyorum böyle birşey yapıp kullanabilirmiydim diye sordum ilgilendiğin için sağol.