Laptopa kola döküldü

Yasiver

Hectopat
Bilgisayarda oyun oynarken gülmem sonucu 1 çay kaşığı kadar kola fışkırttım tuşlarda vesaire yapışkanlık falan bile yok ama ileride bir sorun çıkartır mı?

Basmama sorunu yaratabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda oyun oynarken gülmem sonucu 1 çay kaşığı kadar kola fışkırttım tuşlarda vesaire yapışkanlık falan bile yok ama ileride bir sorun çıkartır mı?

Aynısının 1 bardak versiyonunu yaşadım. Uzun süredir bir sorun yaşamadım ancak bu şans işi senin laptop ileride ne olur bilinmez.

Size tavsiyem dökülebilen şeyleri elektronik cihazlarla aynı seviyede tutmayın, yanına sehpanın üzerine koyun. İçerken döküyorsanız artık

1 çay kaşığı ne olmasını bekliyorsunuz ki.
Küçük bir kıymık bile canını acıtıyor, boyutunu küçümseme.

1 çay kaşığı ne olmasını bekliyorsunuz ki.

Bir çay kaşığı kolayı anakartına döküp sonucu paylaşmanı bekliyoruz neyi bekleyeceğiz(!)

Sıvı teması hafife alınacak bir konu değil ne kadar az bile olsa anakarta temas etmişse ileride sıkıntı çıkarabilir.

Son düzenleme:

Bende öyle bir olay yaşamıştım 1 ay sıkıntı olmamıştı sonra tam hatırlamıyorum ekran kartı veya anakartta sıkıntı cikarmisti çeyrek bardak falan kolaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…