Laptopa kola döküldü

Temizlemen gerekiyor ki senin yapacağın temizleme bile yetmeyebilir kola şekerli bir sıvı baya sıkıntı çıkartabilir.
üstünü peçeteyle sildim peçeteyle ıslaklık bile gelmedi yani baya az miktarda damla damla 3-4 kısmına gitti sadece şuan pcyi yan şekilde koydum bekletiyorum ama servise götürme şansım yok sınav haftam başka ben ne yapabilirim?

Bende öyle bir olay yaşamıştım 1 ay sıkıntı olmamıştı sonra tam hatırlamıyorum ekran kartı veya anakartta sıkıntı cikarmisti çeyrek bardak falan kolaydi.
çeyrek bardakla çay kaşığı arasında çok fark var reis geçmiş olsun bende de olmaz umarım:D

üstünü peçeteyle sildim peçeteyle ıslaklık bile gelmedi yani baya az miktarda damla damla 3-4 kısmına gitti sadece şuan pcyi yan şekilde koydum bekletiyorum ama servise götürme şansım yok sınav haftam başka ben ne yapabilirim?

çeyrek bardakla çay kaşığı arasında çok fark var reis geçmiş olsun bende de olmaz umarım:D
Yinede bı kontrol ettir istersen sıvı teması olmuşsa pahalıya patlar daha sonra ama dediğin gibi az dökülmüş bende bı sıkıntı olcagini düşünmüyorum .

Ben direkt yarım bardak kola döktüm hemen içini açıp temizledim bir şey olmadı 8 aydır sorunsuz. Sadece tuşlar yapış yapış onun için ayrı bir klavye almam gerekti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı